Tesco kassza! Erzsébet utalványt el lehet fogadtatni a géppel, ha egy ilyen trükköt használok?
Diákmunkás vagyok, és eddig két hónapot dolgoztam kasszában. Utálom, mikor Erzsébet utalvánnyal fizetnek, mert senki sem érti meg, hogy nem én irányítom, a gép lelki világától függ, hogy elfogadja-e vagy nem, és hogy 999 forintot sem tud ezres Bözsi jeggyel fizetni. Na de nem ez a lényeg, hanem találtam egy kiskaput, amivel ki lehet játszani ezt, csak nem merem használni, mert nem tudom, hogy szabad-e.
Például valaki 950-et akar ezres Bözsivel fizetni, akkor vesz mondjuk még egy 100 forintos élelmiszert, így lesz 1050, lehúzom a Bözsit, marad 50 forint, amit pluszban beírtam, azt pedig visszatörlöm, így azt fogja kiírni a kassza, hogy -50 forint. Utalványból ugyebár nincs visszajáró, és az az 50 forint ott marad a kasszában, mint plusz.
Na az a kérdésem, hogy ilyet lehet-e csinálni?
Köszi a válaszokat :)
Nekem igazából teljesen mindegy, maximum több lesz a visszaárum.
Csak egyszer volt, hogy egy vásárlónál egyáltalán nem volt pénz, csak Bözsi jegy, így oldottam meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!