Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mért olyan undorítóak a...

Mért olyan undorítóak a férfiak? Olyan nincs hogy egy nő megerőszakol egy pasit meg ilyenek.

Figyelt kérdés

2014. júl. 5. 14:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

Gondolom valami feminista idióta lehetsz.

Akár a szerelmi élettörténetedet is le tudom írni: fiatal lány voltál, beleszerettél egy tipikus rosszfiúba. Mindenki óvott tőle, de mivel izgalmas és veszélyes volt, te nem hallgattál másra, mert ő "annyira jó pasi". Párszor megcsapkodott, de utána "őszintén megbánta". Aztán megcsalt, szakított veled, ezért most a szemedben minden férfi undorító.

Hagyjuk már ezt jó?

2014. júl. 5. 16:01
 12/19 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, te komolyan beteg lehetsz lelkileg, ha így általánosítva gondolod, hogy MINDEN férfi undorító!
2014. júl. 5. 16:44
 13/19 anonim ***** válasza:
94%

11-es komment: 10 pont a válaszodért.

Ha megnézed a filmelőzeteseket, lesz nemsokára egy nőkről szóló nagyon brutális film. Ott megtapasztalhatod, hogy a nők is tudnak lenni rosszak. Ja: és a nők rendszerint burkolják, hogy ők soha nem csinálnak semmi rosszat...

2014. júl. 6. 14:51
 14/19 anonim ***** válasza:
82%

Nem a férfiak az undorítóak, hanem BIZONYOS EMBEREK. Ha témánál vagyunk, ahhoz nem kell férfinak lenni, hogy undorító dolgokat vigyen véghez az ember...az sikerülhet mindkét nemnek.

A szexuális zaklatás sokféle módja megy a nőknek is igen jól, itt sincs fölhánytorgatni való!

2014. júl. 14. 12:56
 15/19 anonim ***** válasza:
81%
Ha valaki nagyon meredeken nő-, vagy férfigyűlölő, akkor saját ügyetlenségét, szerencsétlenségét akarja ezzel leplezni, kompenzálni...
2014. júl. 14. 12:58
 16/19 A kérdező kommentje:

Kompenzálni? Az ügyetlenséget? Pl jaj de kis ügyetlen vagyok. Ja nem vagyok ügyetlen csak utálom a pasikat.

Ennek semmi értelme.

Soha nem hallottam ilyen beteg sztorikat a nőkről. Valoszinű, hogy kutatod őket. De mikor élőbe találkozom nap mint nap nőkkel akkik férfiak áldozatai lettek. Akkor valahogy kialakul egy ilyen sablon bennem. Az a minimális kivétel pedig csak jo ami cáfolja ezeket.

Tagadhatatlanul beteg ez a világ.

2014. júl. 15. 04:57
 17/19 A kérdező kommentje:
11es benézted. Ez amit leírtál vszinű a te szerelmi sztorid v sablonod.
2014. júl. 15. 05:01
 18/19 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem zárjuk le a vitát egy költői kérdéssel, hogy:

a nő szent; aki sose semmi rosszat nem tesz; nem hívja ki maga ellen a sorsot, még akkor sem, ha egy bunkó erőszakos hapsi mellett teszi le a voksot, de a környezete ÓVA INTI(!!!!) már az első(!) látható jeleknél, hogy itt gáz van? Ellenben a hapsik mind maga a megtestesült gonoszok, akiknek mindig a másik megalázása okoz örömöt? A nőket sem kell féltei kedves kérdező:

nem lehet egyedül tangózni.

Gratulálok a véleményedért kérdező...

2014. júl. 15. 07:29
 19/19 anonim ***** válasza:
64%

11-es vagyok, a válaszod csupán csak megerősítette bennem az rólad leírt elképzeléseimet.

De viszont teljesen "igazad" van, mert ez az én történetem, mert férfiként beleszerettem egy rossz fiúba és így tovább :)

Na ne nevettess kedves kérdező. Ezer és egy olyan nőt ismerek, aki végigment ezen a "macsóbaszerettembele" korszakán, persze nem mindegyiküknél teljesült az összes dolog amit leírtam, de kb. ez volt a fő irányvonal mindegyiküknél. És a viselkedésmintád alapján te is ebbe a csoportba tartozol, hiába is tagadod.

2014. júl. 15. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!