Mért olyan undorítóak a férfiak? Olyan nincs hogy egy nő megerőszakol egy pasit meg ilyenek.
Gondolom valami feminista idióta lehetsz.
Akár a szerelmi élettörténetedet is le tudom írni: fiatal lány voltál, beleszerettél egy tipikus rosszfiúba. Mindenki óvott tőle, de mivel izgalmas és veszélyes volt, te nem hallgattál másra, mert ő "annyira jó pasi". Párszor megcsapkodott, de utána "őszintén megbánta". Aztán megcsalt, szakított veled, ezért most a szemedben minden férfi undorító.
Hagyjuk már ezt jó?
11-es komment: 10 pont a válaszodért.
Ha megnézed a filmelőzeteseket, lesz nemsokára egy nőkről szóló nagyon brutális film. Ott megtapasztalhatod, hogy a nők is tudnak lenni rosszak. Ja: és a nők rendszerint burkolják, hogy ők soha nem csinálnak semmi rosszat...
Nem a férfiak az undorítóak, hanem BIZONYOS EMBEREK. Ha témánál vagyunk, ahhoz nem kell férfinak lenni, hogy undorító dolgokat vigyen véghez az ember...az sikerülhet mindkét nemnek.
A szexuális zaklatás sokféle módja megy a nőknek is igen jól, itt sincs fölhánytorgatni való!
Kompenzálni? Az ügyetlenséget? Pl jaj de kis ügyetlen vagyok. Ja nem vagyok ügyetlen csak utálom a pasikat.
Ennek semmi értelme.
Soha nem hallottam ilyen beteg sztorikat a nőkről. Valoszinű, hogy kutatod őket. De mikor élőbe találkozom nap mint nap nőkkel akkik férfiak áldozatai lettek. Akkor valahogy kialakul egy ilyen sablon bennem. Az a minimális kivétel pedig csak jo ami cáfolja ezeket.
Tagadhatatlanul beteg ez a világ.
Szerintem zárjuk le a vitát egy költői kérdéssel, hogy:
a nő szent; aki sose semmi rosszat nem tesz; nem hívja ki maga ellen a sorsot, még akkor sem, ha egy bunkó erőszakos hapsi mellett teszi le a voksot, de a környezete ÓVA INTI(!!!!) már az első(!) látható jeleknél, hogy itt gáz van? Ellenben a hapsik mind maga a megtestesült gonoszok, akiknek mindig a másik megalázása okoz örömöt? A nőket sem kell féltei kedves kérdező:
nem lehet egyedül tangózni.
Gratulálok a véleményedért kérdező...
11-es vagyok, a válaszod csupán csak megerősítette bennem az rólad leírt elképzeléseimet.
De viszont teljesen "igazad" van, mert ez az én történetem, mert férfiként beleszerettem egy rossz fiúba és így tovább :)
Na ne nevettess kedves kérdező. Ezer és egy olyan nőt ismerek, aki végigment ezen a "macsóbaszerettembele" korszakán, persze nem mindegyiküknél teljesült az összes dolog amit leírtam, de kb. ez volt a fő irányvonal mindegyiküknél. És a viselkedésmintád alapján te is ebbe a csoportba tartozol, hiába is tagadod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!