Neked van ellenséged?
Nekem van, az osztályomban egy lány. Nem én választottam, ő kezdett el ellenségeskedni velem. :D
Régebben is volt egy az előző osztályomban, vele inkább versenytársak voltunk, mert mindketten maximalisták voltunk, közben valami álbarátság-félét is ápoltunk, a képességeit is elismertem. :D
Hát ha ezeket ellenségnek lehet nevezni, akkor volt.
Még suliban én egy kis visszahúzódó, "stréber" voltam, nem is voltam túl szép és nem voltak menő ruháim. Éveken át halálra szekáltak a "menő" csajok. Igaz hogy egy-egy tantárgyból alig volt meg a kettes, de helyette volt műköröm, smink meg csinos ruhák.
Most így évek távlatából nagyon jól esik látni, ahogy szenvednek, hiszen nincs egy valamire való szakmájuk így alig van munkájuk, nem telik már műkörömre meg csini ruhákra. Bennem nincsen már harag. :) Ejj tényleg legszebb öröm a káröröm :)
Van, az osztályban egy lány. Hozzád hasonlóan nem én okoztam, mondjuk szerinte igen. Mindenesetre nem szóltam hozzá egy rossz szót sem.
Meg egy ideig nagy ellenségem volt az a lány is aki előtte barátnőm volt, azóta megint jóban vagyunk és kiderült hogy egész végig kedveltük egymást csak azt hittük a másikról hogy utál és ezért hozzá se szóltunk xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!