Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért utálhat meg valaki...

Miért utálhat meg valaki egyik napról a másikra úgy, hogy össze se vesztünk?

Figyelt kérdés

A környékemen lakik egy ember akit itt ismertem meg, eddig még csak facebookon beszéltem vele, de aztán majd élőben is akartam nemsokára találkozni vele.

Kb. 1 hete ismerhetem, azóta időnként írogattunk egymással facebookon, rendesnek tűnt, a válaszai nem voltak unottak és rövidek. Két nap kivételével minden nap beszéltünk nem túl sokat.

Aztán tegnap óta egyszercsak abbahagyta a válaszolgatást, nem tiltott le, de nem válaszol, meg se nézi az üzenetemet, hiába írok neki akármit, kérdést, szépet, csúnyát, semmi nem történik.

Miért utálhatott így meg egyik napról a másikra?

2014. jún. 29. 12:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Szakadj már le róla. Egy hete ismered, tegnap nem válaszolt, erre te "írok neki akármit, kérdést, szépet, csúnyát" mi bajod van? Nem utált meg: elriasztottad. Nyugodj le és akkor TALÁN újra felveszi veled a kapcsolatot, de ne lógj kullancsként a frissen megismert embereken, mert azt senki nem szereti.
2014. jún. 29. 12:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Sztem se írj neki egy darabig, már sikerült elriasztanom így egy lányt.
2014. jún. 29. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!