Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek így bejelölhetek...

Szerintetek így bejelölhetek valakit facebookon?

Figyelt kérdés

Mielőtt ezt mondanátok:nem ülök ott egész nap,meg nem csak ott barátkozok,beszélgetek.De fel kell tegyem ezt a kérdést.Gondolkodtam rajta,hogy bejelöljek egy tanárt,aki ugyan nem tanít,de látásból ismerjük egymást,és már 1x beszélgettünk is.Nekem szimpatikus,és talán én is neki.

Engem is jelölt már be több olyan tanár,aki nem tanít,de ismer,vagy beszélgettünk már többször.Csak nem tudom mikor "illik",vagy nem "illik" bejelölni facebookon.

De ha jobban belegondolunk,egy bejelölés még nem a világ vége,attól még nem leszünk haverok,barátok senkivel. :/

És,abban az esetben (ez egy másik helyzet) ha csak egyszer találkoztam valakivel (cserediákság miatt),akkor sem túlzás bejelölni?

2014. jún. 26. 13:44
 1/5 A kérdező kommentje:
Még egy komment:tényleg ne gondoljatok facebook-függőnek,mert nagyon nem vagyok az.Egy nap legfeljeb 2x megyek fel,de csak pár percre.Vagy megnézem hogy "mi újság",vagy beszélek néhány emberrel,de akkor sem órákig.
2014. jún. 26. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nem gyűjtöm az ismerősöket, tehát nem is jelölgetek olyat, akivel látásból ismerjük csak egymást.

Csak olyanokat jelölök be, akivel valamilyen konkrét kapcsolat van, és nem olyan felszínes, hogy néha látjuk egymást és szólunk egy-egy szót egymáshoz.

Tanárt főleg nem jelölnék így be.

Ne nézegesse, hogy én miket csinálok, milyen képeim vannak.

2014. jún. 26. 13:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Így van, inkább sohanapján, de ha mégis felveszi valamelyikőtök a másikat, akkor is bőven ráér még akármeddig is.
2014. jún. 26. 16:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ha ennyire fontos, jelöld be. De lehet egy beszélgetés nem hagyott mély nyomot benne, és azt se fogja tudni ki vagy. Legrosszabb esetben nem jelöl vissza, nem egy tragédia.
2014. jún. 27. 15:42
 5/5 anonim válasza:
De ha nem létezne a Facebook nem lenne ilyen problémád igaz? :)
2014. júl. 6. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!