Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti hogyan álitották be faceboo...

Ti hogyan álitották be facebookon a felköszöntéseket?

Figyelt kérdés

Hogy idövonalra vagy üzenetbe?

Szerintetek melyik a jobb?:)

2014. máj. 26. 19:19
 1/8 anonim válasza:
10%
Nem ide tartkozik, de szerintem keress fel egy nyelvtan tanárt! Kérdésre válaszolva, ki hova üzen. Valaki idővonalra, valaki üzenetben... Elég hülye egy kérdés.
2014. máj. 26. 19:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Belehet allitani hogy idovonalra ne lehessen irni
2014. máj. 26. 19:23
 3/8 anonim válasza:
tartozik* mielőtt valaki szólna! :)
2014. máj. 26. 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Én letiltom az üzenőfalra írást. Üzenőfalra bárki fel tudja hányni. De amikor üzenetbe kellett volna kb. senki nem írt ennyi...
2014. máj. 26. 19:59
 5/8 anonim ***** válasza:
idővonal*
2014. máj. 26. 19:59
 6/8 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=9RGspH5boGw

Simon véleményével egyetértek.

2014. máj. 26. 23:08
 7/8 anonim ***** válasza:
ezt be lehet állítani?!:D hol találom meg ezt az opciót?
2014. máj. 28. 00:35
 8/8 anonim ***** válasza:

én beállítottam, hogy csak üzenetbe lehessen... nekem már régóta így van és így meg is szüntetem a hülye trollkodó spanok hülyeségeitől az üzenőfalamat

felköszöntésnél meg legalább lehet látni, hogy ki az aki képes 3 másodpercet rádszánni a körülbelül 1 másodperc helyett, akik nekem fontosak azokat személyesen szoktam, ha nincs lehetőség akkor én szoktam nekik üzenetet írni anékül, hogy le lenne tiltva az üzenőfaluk, tehát ha neked nem számít "menőzésből" hogy mennyien köszöntöttek fel és mert sokan ezért is szeretik, mert nagyon fontosnak és népszerűnek hiszik magukat ettől, akkor állítsd be, hogy ne lehessen és így legalább nem leszel illetlen, hogy nem köszönöd meg mindenkinek egyesével, csak az üzenetekre kell válaszolni :D

2014. máj. 29. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!