Nők miért nem bírják egymást?
azt veszem észre mindenhol hogy a nők sosem tudnak nyugton maradni,ha unatkoznak problémát generálnak vagy csak megzakkannak más emberek alá tesznek stb stb.
Rengeteg melóhely van ahol nők csoportosan dolgoznak együtt és tulajdonképpen nem is lenne baj ha nem állandóan egymással foglalkoznának.na meg ott van pl az anyós kapcsolatok is,ott is sokszor megy a rivalizálás .
Én dekoratőr stúdióban dolgoztam, egy nő volt, a többi mind férfi. Komolyan mondom, azért jöttem el, mert egyszerűen nem bírtam elviselni a három főkan rivalizálását, állandóan egymás háta mögött beszéltek, engem is ki akartak kezdeni, mert én voltam a "kis srác", hiába értettem jobban a dolgokhoz, mint ők.
Viszont az új melóhelyemen nincsen ilyen baj.
"Rengeteg melóhely van ahol nők csoportosan dolgoznak együtt "
Igen és hány ilyen helyet ismersz személyesen?
Csak a frusztrációd akarod kivetíteni, ennyi. Ja, és tanulj meg helyesen írni.
23/F
"Pasiknál nem szokott menni a jó pofizás,ha valakit nem kedvelnek azokkal nem lógnak és kész,na meg ott akkor van balhé ha már komoly problémák vannak.Nőknél sokkal rosszabb,ott szeretik alázni a másikat,csak úgy.
Biztos a sok sorozat meg az Édes élet :)"
Ja most olvasom ezt, hát minden világos, csak bele akartál egyet rúgni a nőkbe. Üdvözlöm édesanyádat, biztosan büszke rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!