Pasik! Amikor az utcán az alábbiakat csináljátok egy lány láttán, miért teszitek?
Bocs, hogy lányként válaszolok a kérdésre, de sztem a dudáló kamionosok meg a csodás udvarlási kultúrájukról fütyüléssel meg obszcén dolgok beszólogatásával számot adó emberek majdnem minden nőnemű egyénnek, aki mozog, beszólnak, füttyögnek 12 és sacc per kb. 40-50 év között. Nekem úgy is füttyögtek már többször, hogy túlsúlyosan, edzésről hazajövet, lelapult és összefogott hajjal, nem túl divatos edzőruhában battyogtam hazafelé, és a legkisebb gondom is nagyobb volt annál, hogy illegessem magam bárkinek is.
Nem hiszem, hogy a te viselkedéseddel lenne a "probléma", nem kifejezetten te provokálod ki az öltözékeddel, járásoddal a dolgot, és nem hinném, hogy cikizésből csinálják.
Mi a kollegákkal akkor dudálunk, ha hosszabb útra szállítunk árut és meg kell állnunk pihenni. Kötelező pihenőidőt be kell tartanunk... Ezt az időt jobb valami nőcskével tölteni, mint egyedül, ezért dudálunk, hátha vevő rá.
üdv. egy kamionos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!