Asszem azt hiszik hogy meleg vagyok!?
Rengeteget költözik a családom és az új környéken se leszünk sokáig....
Már beleuntam abba hogy a barátaimat folyton ott kell hagyni.....valami komolyabba meg igy pláne nem akarok belekezdeni....
Tehát.....mindenhol szinte egyedül vagyok.....( am se vagyok az a nagy közösségi ember ) max egy két haverral váltok egy két szót a buszon....lányokkal meg....eggyáltalán nem....akkor se....mek oda ha esetleg "jeleznek" hogy lehetne valami....
Na ez ment pár hónapig....és...most ugy néznek rám mint ha meleg lennék....főleg az az egy-két lány....
De nem vagyok az!!!!!! A lányokat szeretem!!!!
Hogy hozzam a többiek tudomására hogy nem vagyok meleg.....de nem akarok komolyabban egy lányt se megismerni mert nemsokára megint költözünk?
17 F
Hát gyávának nem mondanám magam :D max tapasztalatlannak.....mert nem vok az a társasági ember....akik vannak barátaim...azok is ugy lettek azok hogy muszáj volt velük eggyütlennem vagy folyton rámirtak.....és barátok lettünk....
Am nem az volt a kérdés hogy hogy tudnék összejönni a lánnyal hanem hogy mit csináljak hogy ne higgyék hogy b..zi vagyok....( attólfüggetlenül hogy nem akarok semmit zavar )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!