Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Asszem azt hiszik hogy meleg...

Asszem azt hiszik hogy meleg vagyok!?

Figyelt kérdés

Rengeteget költözik a családom és az új környéken se leszünk sokáig....

Már beleuntam abba hogy a barátaimat folyton ott kell hagyni.....valami komolyabba meg igy pláne nem akarok belekezdeni....

Tehát.....mindenhol szinte egyedül vagyok.....( am se vagyok az a nagy közösségi ember ) max egy két haverral váltok egy két szót a buszon....lányokkal meg....eggyáltalán nem....akkor se....mek oda ha esetleg "jeleznek" hogy lehetne valami....

Na ez ment pár hónapig....és...most ugy néznek rám mint ha meleg lennék....főleg az az egy-két lány....

De nem vagyok az!!!!!! A lányokat szeretem!!!!

Hogy hozzam a többiek tudomására hogy nem vagyok meleg.....de nem akarok komolyabban egy lányt se megismerni mert nemsokára megint költözünk?

17 F

2014. jún. 19. 13:23
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
A költözés nálad egy jó indok, hogy eltitkold a gyávaságodat a párkapcsolathoz. Ha megmondod egy lánynak, akivel kölcsönösen szimpatikusak vagytok egymásnak, hogy el fogtok költözni két hónap múlva, és így is hajlandó téged elfogadni, akkor az rendben van, nem? Az a probléma, hogy te előre el akarsz dönteni mindent mások helyett.
2014. jún. 19. 13:30
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát gyávának nem mondanám magam :D max tapasztalatlannak.....mert nem vok az a társasági ember....akik vannak barátaim...azok is ugy lettek azok hogy muszáj volt velük eggyütlennem vagy folyton rámirtak.....és barátok lettünk....

Am nem az volt a kérdés hogy hogy tudnék összejönni a lánnyal hanem hogy mit csináljak hogy ne higgyék hogy b..zi vagyok....( attólfüggetlenül hogy nem akarok semmit zavar )

2014. jún. 19. 13:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha úgyis hamarosan költöztök, nem tökmindegy ki mit gondol?! Amúgy meg nemár olyanok véleménye számítson,makik szerint ha nem ugrottál rá, akkor biztos búza vagy, az fel sem merül a kisasszonyban, hogy valaki nem esett hasra a bájai előtt?!
2014. jún. 19. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!