Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » S. O. S meg akarnak verni!!...

S. O. S meg akarnak verni!! Többi lent!?

Figyelt kérdés
Bocsánat, az sos, ért de elmondom a storyt: volt egy barátom 17éves, össze vesztem vele én 20 éves leszek, az apukája megfenyegetett hogy megfog verni de nagyon nagyon össze töri az összes csontomat, én 20éves fiú leszek 54kg vagyok, a férfi 40éves kb 120kg nagyon erős félek tőle nem merek, lemenni az utcára (( munkámat végezni tőle.. )) mert agyon akar verni azért mert a fiával össze vesztem, meg megmondtam hogy a másik fia aki 14lesz meleg.. de tényleg meleg nekem nincs bajom a melegekkel teljesen elfogadom öket, megcsokólt vissza utasítottam ölelgetett sírva a fiú mondom oké... engedtem neki én is megöleltem, de nem is ez a lényeg hanem hogy a bácsi meg akar verni ilyenkor mit kéne tennem? most értesítsem a rendőröket? max le ernye bernyézik.. semmi más.

2014. jún. 13. 05:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs de megérdemled azért amiért elmondtad a 14 éves srác orientációját. Milyen jogon te terjeszted bárkiről hogy meleg? Még ha igaz is, semmi jogod hozzá. De a volt haverod is egy putri hogy az apját küldi rád. Ha az apja közeledik feléd és látod hogy meg fog csapkodni akkor megfenyegeted, hogy botrányt csapsz a kicsi fiáról(persze nem csapsz botrányt). Az ilyen fajta emberek rettegnek a botránytól. Ha meg megver, látlelet és felejelentés.
2014. jún. 13. 11:29
 22/25 anonim ***** válasza:
56%
De ratyi vagy én pofán ütném egyszer, akármilyen nagy darab is egy fej ütéstől kifeküdne. Aztán következne az elcseszett kölyke.
2014. jún. 13. 11:47
 23/25 anonim ***** válasza:
44%
Mond neki: Bu zi vagyok verjen meg kérem.
2014. jún. 13. 13:51
 24/25 anonim ***** válasza:
37%
Mik ezek a válaszok te???? De sok itt a rejtett meleg...
2014. jún. 13. 21:39
 25/25 anonim ***** válasza:
Ennyire hülye nem lehet senki.Kamu.
2014. jún. 14. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!