Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » S. O. S meg akarnak verni!!...

S. O. S meg akarnak verni!! Többi lent!?

Figyelt kérdés
Bocsánat, az sos, ért de elmondom a storyt: volt egy barátom 17éves, össze vesztem vele én 20 éves leszek, az apukája megfenyegetett hogy megfog verni de nagyon nagyon össze töri az összes csontomat, én 20éves fiú leszek 54kg vagyok, a férfi 40éves kb 120kg nagyon erős félek tőle nem merek, lemenni az utcára (( munkámat végezni tőle.. )) mert agyon akar verni azért mert a fiával össze vesztem, meg megmondtam hogy a másik fia aki 14lesz meleg.. de tényleg meleg nekem nincs bajom a melegekkel teljesen elfogadom öket, megcsokólt vissza utasítottam ölelgetett sírva a fiú mondom oké... engedtem neki én is megöleltem, de nem is ez a lényeg hanem hogy a bácsi meg akar verni ilyenkor mit kéne tennem? most értesítsem a rendőröket? max le ernye bernyézik.. semmi más.

2014. jún. 13. 05:30
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

1. nem kamu 2. elmondtam neki ezért ne hogy egy 90éves vén kecskénél legyen az a piri kis 13éves teste ráadásul akkora mint én 17éves és igen van egy nokia 3310 amivel szarra nem megyek de miért is??????????? mit is akarsz??

Ja és a 14éves még nincs, de csokolgat ölembe borul stb..

2014. jún. 13. 07:17
 12/25 A kérdező kommentje:
sorry 40évesen félre írtam.
2014. jún. 13. 07:20
 13/25 A kérdező kommentje:
20éves leszek .sorry új billentyüzetem van szokatlan.. angol billentyü
2014. jún. 13. 07:20
 14/25 anonim ***** válasza:
53%

Hihetetlen ez az oldal, hogy ilyen válaszok születnek...

Normális emberek vannak itt? Itt mindenkinek már alapból az van, hogy kitalált egy kérdés?

Ilyen esetben nyugodtan lehet feljelentést tenni a rendőrségen, ha valakit megfenyegetnek. Ha tettlegességig fajul a dolog, akkor ilyen esetben már börtönbüntetés vár rá. Csak hát...valóban jobb lenne, ha minden hangot rögzítenél.

2014. jún. 13. 07:26
 15/25 anonim válasza:
100%

Angol billentyű és ékezeteket írsz? kamu :)

20 éves vagy, és bácsizol, meg ilyen gyerekes stílusban írsz? kamu!

2014. jún. 13. 08:28
 16/25 anonim válasza:
Gyúrjál vazze! ( na ne úgy, érted? ) A lényeg, ne szarj be azért mert 120 kilós a csávó! Keress magadnak valamilyen küzdősportot, az úgy is rád fér!
2014. jún. 13. 08:28
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

összevissza beszél, a stílusa mint egy 12 évesé, az egész egy maszlag

itt a nyári szünet, unatkozik

2014. jún. 13. 08:35
 18/25 anonim ***** válasza:
58%

most akkor a 17 éves barátod, meg a 14 éves meleg gyerek testvérek, és nekik van 40 éves apjuk? vagy a 17 éves is meleg, és a pasid volt? mert eléggé zavaros, amit írsz.

kamu.

2014. jún. 13. 09:24
 19/25 anonim ***** válasza:

Nem, nincs közöd hozzá. Azért, mert rádtapad a gyerek, még nem azt jelenti, hogy rohannod kell árulkodni az apjának.

Tőlem is kapnál két pofont, hogy a fal adja a másikat.

2014. jún. 13. 10:23
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kamu a kérdés akk egyszerűen viselkedj felnőttként, meny át hozzájuk és kérj tőlük őszintén bocsánatot , ne csak az apától hanem a két sráctól is , valószínűleg eleinte elküld majd a halál f*ába de utána nem kell rettegned
2014. jún. 13. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!