Milyen lesz előreláthatóan a nyaratok?
Figyelt kérdés
Vannak tervek? Pasi/nő, haverok, meló, jogsi megszerzése, értitek. :)2014. jún. 9. 21:13
11/20 anonim válasza:
Hogy annyi tartalékom van, hogy heti egyszer el tudjunk menni valahova kicsit kikapcsolódni. :) Nehogy begyökerezzünk otthon. Vanni van pénzem, de ki szeretném vele húzni amíg találok másik munkát.
7.
12/20 anonim válasza:
Skandináv országban élek, itt hűvösebb a nyár. Egy hónapot Magyarországon fogok tölteni, lesz Balatonozás is.
13/20 anonim válasza:
Átmegyek érettségin aztán jöhet a jogsi és talán belefér 1 hét nyaralás!
14/20 anonim válasza:
Nekem jó nyaram lesz még akkor is ha belegebedek majd néha a melóba! :)
15/20 anonim válasza:
Nekem mivel nincsen semmi társaságom hiába próbálkozok barátokat találni, eléggé unalmas lesz mint mindig. Csak itthon leszek, időnként biciklizek, bebuszozok a városba és ott sétálgatok egyedül meg ilyenek, más nem nagyon lesz.
16/20 anonim válasza:
sajnos nekem sincsenek haverjaim, pedig sok felé utazgatnék, meg buliznék, de hát egyedül hova...
17/20 anonim válasza:
Elvileg dolgozni kellene, de gondolkozom azon, hogy felmondok és saját vállalkozásba kezdek. De arra meg pont nem a nyár lenne a legalkalmasabb, szóval nem tudom még :D
18/20 anonim válasza:
Azt hiszem az első hónapot végig sírom, aztán a második hónapban meg felvágom az ereim, a föld alatt melegem sem lesz.
19/20 anonim válasza:
Balaton, bányató, bringázás, horgászás, néha bulizás, motorozás, barátokkal. Megfogadtam hogy nem leszek fent hajnalig és nem alszok délutánig mert úgy nagyon gyorsan telik az idő. :D Minden napra akarok majd valami programot csinálni.
20/20 anonim válasza:
Fordítás, meló - hogy a kötelesség is meg legyen.
Azonkívül fesztiválok, nyaralás, és eljutni nagyon sok helyre.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!