Te hogyan győznél meg egy srácot arról, hogy tanuljon táncolni?
Figyelt kérdés
Társastáncra gondolok, nem versenyszerűen, csak szórakozásként, társasági eseményként.
Milyen érvvel tudnál meggyőzni valakit, aki szerint a tánc nem neki való? Egy diplomás, dolgozó huszonéves srácról van szó.
Minden konstruktív hozzászólásért jár a pacsi :)
2014. máj. 22. 15:13
31/33 anonim válasza:
Pfff, és ezt minden csajba így belegyűröd amíg meg nem érti?
33/33 anonim válasza:
en azzal szoktam ervelni, hogy ha zenes tancos rendezvenyen vagyok (nem diszko, hanem ahol ferfi es no rendesen tancol egymassal), es odajon hozzam valaki tancolni, az nagyon imponalo
ha meg latszik a pasin, hogy jol mozog, tapasztalt es magabiztosan iranyit tanc kozben, akkor kepes vagyok ezert a tualjdonsagaert beleszeretni:D legutobb is ez tortent
szerintem a legtobb not fel tudja tuzelni egy magabiztos tamcpartner:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!