Te hogyan győznél meg egy srácot arról, hogy tanuljon táncolni?
Társastáncra gondolok, nem versenyszerűen, csak szórakozásként, társasági eseményként.
Milyen érvvel tudnál meggyőzni valakit, aki szerint a tánc nem neki való? Egy diplomás, dolgozó huszonéves srácról van szó.
Minden konstruktív hozzászólásért jár a pacsi :)
A "sehogy" kezdetűekből nem kérek többet, menjetek trollkodni máshova! Még le is pontozzátok azokat, akik tényleg a kérdésemre válaszolnak. Szégyelljétek magatokat!
A konstruktív hozzászólásokat köszönöm, ment a pacsi, még várok ötleteket! :)
Kérdező, a sehogy is egy vélemény, nem?
12-es, szerintem meg nem baromság a társastánc :) 10 évig nyomtam, és egy percet sem bántam meg belőle :)
Még tiniként rengeteg önbizalmat adott (nem volt többé probléma odamenni felkérni egy lányt, mert tudtam, hogy el lesz tőlem ájulva, mivel nem a farkamat dörgöltem a seggéhez tánc címén mint a többiek, hanem megforgattam őket, szemübe tudtam nézni közben, stb) , a tartásról, amit ott megtanultam nem is beszélve. Annyira rutinná vált, hogy ki kell húznom magamat, hogy azóta is szálfaegyenesen tartom a hátamat.
Nade nem akarok itt ömlengeni.
Kérdező, csak annyit kérj, hogy egyetlen egyszer menjetek el. Ott úgyis kiderül, hogy egyáltalán van-e érzéke hozzá. Az első táncórámra engem is egy csinos lány beszélt rá, addig senki sem gondolta volna, én sem, hogy "az a nyüzüge esetlen srác" ilyen jól nyomja :D
A srác a kollégám, egyetemen nagy partiarc volt, tehát mozgásérzéke van, de a korai kelés mellett nem férnek bele neki az egész éjszakás bulik.
Csak a társastánc neki egy rejtélyes, sötét idegen erő által mozgatott valami, meg se próbálja... :) Nem ismeri, de szentül meg van róla győződve, hogy neki nincs rá szüksége.
Az egyetemi bulikat meg hiányolja. Ezért gondoltam, hogy jó lenne neki valami ilyesmi.
Nyugi, nem fogom bilincsbe verve odavonszolni és kifeszíteni hogy keringőzzön... :D
Csak rá kéne világítani egy PASI FEJÉVEL, hogy ez jó cucc is lehet.
Köszi az újabb gondolatokat, ne fogjátok vissza magatokat, még jöhet ötlet! :)
Mutass neki kedvcsinálókat!
Standard táncok: tartás, erő, kifinomultság és elegancia - erre mindre szert tehet, persze csak akkor, ha komolyabban veszi a dolgot, nem csak a lépéseket tanulja meg.
Paolo Bosco - Joanna Clifton párostól nézze meg pl ezt a tangót (vagy akármi más standardet):
https://www.youtube.com/watch?v=SzRyqeIkILM
Besz*rás, ahogyan ők táncolnak! Az egyik legjobb páros, akik ma aktívak.
A másik Mirko Gozzoli Alessia Bettivel amatőrként, most Edita Danuitevel profiként.
Latin táncok: rugalmasság, könnyedség, csábítás és felszabadultság.
A latin táncosokat nem követem annyira, de a Michael Malitowsky - Joanna Leunis páros elképesztően jó :)
https://www.youtube.com/watch?v=w2Jn80aWyQU
De ha csak egy srác a munkahelyről, akkor én is túlzásnak érzem, hogy győzködöd. Engem nagyon idegesítenél, ha folyton "duruzsolnál" nekem, ha naaaa, de csináld mááááár.
Ja, és a partiarcság nem garancia jó ritmusérzékre, biztos jártál már szórakozóhelyeken és látod, hogy mit csinál ott a férfiak 60-80%-a tánc címén.
Vagy a parkett szélén isszák a piájukat, vagy hátulról megtámadnak egy formás feneket, és hozzádörgölőznek, aztán csodálkoznak, hogy lepattintják őket.
Ennyit akármilyen falábú srác meg tud csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!