Kényelmetlen minden iratom/tárcám/kulcsom a zsebemben hordani. De nem ciki férfi létemre táskában hordani mint a nők? Kiröhögnek érte?
Ezekbe az újabb farmerokba nagyon szűk zsebet varrnak. És alig fér bele a tárcám, kulcsom, telefonom.
Meg zavar is, hogy tömve van a zsebem!
Nem lenne gáz férfi létemre táskába pakolnom a cuccaim mint a nők?
Mondtam haveromnak, hogy milyen vacak a zsebe a farmeromnak, és táskába fogok pakolni mindjárt mint a lányok!
És azt mondta, az gáz, mert szépen kilopnak majd a buszon a tömegbe!
Meg ha lerakom valahova a táskám, akkor ott felejtem, vagy viszik az egészet!
Azt mondta vegyek bőrkabátot az menő is,és tele pakolhatom a belső zsebekkel, kényelmes! Ja, nyáron tuti bőrkabátot fogok hordani! ;)
De nem hülyeség ez? Az osztálytársaim a lányok, bent hagyták az asztalon a nyitott táskájukat, benne a telefon, tárca, kulcs, minden, ott csörgött a telefonjuk a nyitott táskában még szüneten voltak, és sose loptak el tőlük semmit! Volt, hogy senki nem volt a teremben!
De nem lenne ciki, hogy mindenhova táskát hordok magammal férfi létemre? Mert nőket látok táskában hordani mindent, de férfiként nem röhögnek ki, ha fizetni kell a boltban, aztán a táskámból kotorom elő a tárcám?
Férfit még nem láttam így hordani a dolgait, mindenkinek a farmerjában vannak a kulcs, cigi, tárca, telefon, én meg a táskámból szedném ki a cuccaim, nem néznének nagyot?
Nem lenne kicsit "meleg a srác" érzése másoknak?
Te nem néznél nagyot, ha meglátnád, hogy valaki férfi létére a táskájában hord mindent?
19/F
:D L
áttam táskás férfiakatmár! De azt nem, hogy valaki mindenét a táskájából szedje elé(pénz, telefon, cigi, kulcs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!