Egy 30-35 évest letegezget egy tini, ha nem a tanára?
Figyelt kérdés
2014. máj. 19. 18:53
2/8 anonim válasza:
Nem szokták őket(30-35). Inkább magázzák, egészen addig mig tegezést meg nem kapják. De a tanárok kivételével. Mert őket mindig magázzák, bármennyire is jó fej a tanár.
3/8 anonim válasza:
Hány évest takar a "tini"? Én 18 éves lány vagyok, ha letegeznek, én sem fogom magázni az illetőt, de természetesen magázva szólítom meg, ha ismeretlen.
4/8 anonim válasza:
Szerintem igen, legalábbis én, 33 évesen sértésnek érezném, ha valaki csókolommal köszönne, mondjuk fiatalabbnak nézek ki és általában csak házibuliban találkozok elvétve 20 év alattiakkal és ilyen szituban nyilván letegeznek.
5/8 anonim válasza:
Múltkor ültem a vonaton, és bejött két gimis csaj. Megláttak engem, és elkezdtek kórusban "jó napot kívánok"-ot köszönni :S
25 F :S
6/8 anonim válasza:
#5 De lehet 50-nek nézel ki azért
7/8 emir72 válasza:
Szerintem nyugodtan, 99%-ban így jársz jobban. Ha meg túlságosan vaskalapos, majd szól! :)
42 FF
8/8 anonim válasza:
Én hülyét kapok tőle amikor csókolom, meg jó napottal köszönnek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!