Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan találjak közös témát a...

Hogyan találjak közös témát a fiúkkal?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és még sosem volt barátom. Eléggé csendes vagyok de nemtudom hogy hogy tudnák ezen változtatni. Ha beszélgetni próbálok egy fiúval a "szia...mizu?" után elakadok és nemtudom hogy mit mongyak neki :/ pedig amúgy eléggé úgymond fiús lány vagyok - motorozok és sportlövészettel is már régótta foglalkozok. És valamiért úgy érzem hogy a fiúk inkább azokat a festett hajú mini szoknyában tipegős lányokat szeretik akikkel tudják hogy nem lesz hoszú kapcsolatuk...Eddig nem nagyon zavart hogy nem volt barátom, de mostanában egyre gyakrabban érzem hogy magányos vagyok és hát ez nem valami jó érzés...:(

2014. máj. 17. 21:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Pedig helyes lány lehetsz :) Biztos találsz valakit hamarosan
2014. máj. 17. 22:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik valaki és kölcsönösek az érzelmek akkor a témának magától kell jönnie. Egyébként véleményem szerint mindenről lehet társalogni az emberekkel. Egyébként nem megbántásból mondom de lehet, hogy az a baj, hogy fiús lány vagy. Szerintem egy nő legyen nőies. Ezalatt nem a miniszoknyát értem. :)
2014. máj. 17. 22:03
 3/9 anonim ***** válasza:
16 évesen még nem vagy elkésve semmivel. Egyébként a beszélgetéshez két ember kell, ha a fiú nem akar dumálni, akkor mindegy, mit csinálsz. Ha viszont összeilletek, akkor magától jön a téma.
2014. máj. 17. 22:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha gondolod egy beszélgetést megpróbálhatunk, nem kapcsolat vagy iylesmi miatt, simán csak kíváncsi vagyok mit jelent ez a nem találok közös tmát, mert én még nem találkoztam iylennel, hogy 2-3 percen belül nem terelődött valamire a beszélgetés. :)
2014. máj. 18. 02:03
 5/9 anonim ***** válasza:

milyen kapcsolatot akarsz a fiúktól?

1.ha te is csak kalandot keresel, nem kell beszélgetni velük.

2.ha nem tudsz/szeretsz beszélgetni, akkor fölösleges erőltetni. lehet egy csendesebb hosszútávú testi kapcsolatod.

külön kiemelem, hogy csak azért beszéltetni valakit pl a motorozásról, mert csókolózni akarsz vele, fölösleges.

3.ha beszélgetős, hosszútávú kapcsolatot akarsz, valami olyanra vágysz, amire képtelen vagy.

3.1.legtöbbször azért fordul elő, mert az adott lány

-nem mer beszélni,

-vagy nincs is érdeklődése,

-nincs háttértudása(korábbi érdeklődése).

közös érdeklődés nélkül csak erőltetett beszéltetés lesz belőle, ami szintén értelmét veszíti, ha a kapcsolatod egyik célja a szellemi partnerség.

2014. máj. 18. 08:41
 6/9 anonim ***** válasza:
A te korodban nehéz megélni ezeket a helyzeteket, de azt tudom csak mondani hogy mindenki vonz valakit (valakiket), amennyiben nem játszol szerepet, hanem természetesen viselkedsz. Talán nem a "jó" emberekhez méred magad, meg azok társaságára vágysz akikhez a személyiséged alapján "nem passzolsz". Ne erőltess semmit, ami nem jó neked. És ami a legfontosabb, ne érezd azt hogy most kilógsz valamilyen sorból. Így fejlődik az egyéniség, nem mások határoznak meg téged.
2014. máj. 18. 09:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a privát üziket is :)
2014. máj. 18. 13:19
 8/9 anonim ***** válasza:

A belső tulajdonságaid tetszetősek, osztálytársaiddal nem szoktál barátkozni, vagy a sportlövészetről esetleg a környéken nincsenek barátaid?

Közös témának meg pl a motorozás jó lenne vagy még az iskola ,hobbi,autók stb.

17/f

2014. máj. 19. 00:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Próbáljuk meg :)

Ha valakivel, velem biztos, hogy találsz :)

2014. máj. 19. 04:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!