Hol lehet fiúkkal ismerkedni? Hol lelhetők fel?
Nem igazán ismerkedtem életem során fiúkkal, mert sosem volt alkalom. egyetemista vagyok, női egyetemre járok, a melóm is női meló, a hobbim úgy szintén. Egyszerűen nem tudom hol lehet hímneműekkel ismerkedni, azon a szinten vagyok, hogy gyakorlatilag kommunikálni sem nagyon tudok velük, mert ezidáig nem igazán tudtam...
Mik azok a helyek, helyzetek, ahol fiúkkal lehet ismerkedni, esetleg egy vegyes társaságba bekerülni? (bnőimnek szintén csak lány ismerősei vannak). Már megőrülök a sok idióta lánytól (magamtól is sokszor) :D
Hát így már mingyárt más a helyzet.Erre csak azt tudom mondani hogy ne legyél olyan válogatós,a szőke herceg csak a mesében jön el, a valóságban nem.
Ha sokat fogsz válogatni előbb v utóbb egyedül maradsz.A kordodat pedig elfelejtetted leírni.
De mit csináljak, ha egyik sem tetszik:/ Eddig az összestől undorodtam fizikailag. Nem hiszem, hogy nagyon egészséges magamra erőltetni az ilyeneket...21.
Aki meg tetszik az már foglalt -.-
"Eddig az összestől undorodtam fizikailag."
:D Mindent értek:P
Nem is értem. Hogy lehet undorodni az összes "eddigi" fiútól?
Nekem csak szimplán vannak olyan lányok, akik egyáltalán nem az eseteim. De ettől még nem undorodom tőlük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!