Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hol lehet fiúkkal ismerkedni?...

Hol lehet fiúkkal ismerkedni? Hol lelhetők fel?

Figyelt kérdés

Nem igazán ismerkedtem életem során fiúkkal, mert sosem volt alkalom. egyetemista vagyok, női egyetemre járok, a melóm is női meló, a hobbim úgy szintén. Egyszerűen nem tudom hol lehet hímneműekkel ismerkedni, azon a szinten vagyok, hogy gyakorlatilag kommunikálni sem nagyon tudok velük, mert ezidáig nem igazán tudtam...

Mik azok a helyek, helyzetek, ahol fiúkkal lehet ismerkedni, esetleg egy vegyes társaságba bekerülni? (bnőimnek szintén csak lány ismerősei vannak). Már megőrülök a sok idióta lánytól (magamtól is sokszor) :D

2014. márc. 30. 20:25
1 2
 1/16 Stimp ***** válasza:
A férfiaknak nem nagyon kell könyörögni,nőknek épp ezért könnyebb párt találni,mint fordítva..ha tetszel valakinek,mármint az adottságaid, akkor nyert ügyed van.Egyénként hol lehet ismerkedni?A válasz:Bárhol.Menjetek el a barátnőiddel szórakozóhelyekre ott van kanos férfiállat bőven.
2014. márc. 30. 20:34
 2/16 A kérdező kommentje:
De én hosszú távra tervezek...és az a bajom, hogy nem én nem tetszek, hanem általában nekem nem tetszenek:D
2014. márc. 30. 20:48
 3/16 Stimp ***** válasza:

Hát így már mingyárt más a helyzet.Erre csak azt tudom mondani hogy ne legyél olyan válogatós,a szőke herceg csak a mesében jön el, a valóságban nem.

Ha sokat fogsz válogatni előbb v utóbb egyedül maradsz.A kordodat pedig elfelejtetted leírni.

2014. márc. 30. 20:52
 4/16 A kérdező kommentje:

De mit csináljak, ha egyik sem tetszik:/ Eddig az összestől undorodtam fizikailag. Nem hiszem, hogy nagyon egészséges magamra erőltetni az ilyeneket...21.

Aki meg tetszik az már foglalt -.-

2014. márc. 30. 21:02
 5/16 anonim ***** válasza:

"Eddig az összestől undorodtam fizikailag."

:D Mindent értek:P

2014. márc. 30. 21:17
 6/16 Stimp ***** válasza:
Akkor lehet leszbikus vagy?Az nem egészséges hogy a legtöbb férfitől undorodsz,azért magadban is kellene keresned a hibát.Neked az internetes társkeresőket ajánlom leginkább.
2014. márc. 30. 21:21
 7/16 A kérdező kommentje:
És azon kívül ?
2014. márc. 30. 21:28
 8/16 anonim ***** válasza:

Nem is értem. Hogy lehet undorodni az összes "eddigi" fiútól?

Nekem csak szimplán vannak olyan lányok, akik egyáltalán nem az eseteim. De ettől még nem undorodom tőlük...

2014. márc. 30. 21:33
 9/16 Stimp ***** válasza:
46%

Azon kívül itt van neked ez,még az ára se olyan vészes.

[link]

2014. márc. 30. 22:00
 10/16 A kérdező kommentje:
De ez csak 150 cm:D ciki,ha a pasi alacsonyabb :DD
2014. márc. 30. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!