Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Én ezt nem értem? (többi lent)

Én ezt nem értem? (többi lent)

Figyelt kérdés
Légyszi ne bántsatok (nagyon), ha nagyon el vagyok tévedve, de nem értem, hogy az emberek miért elégedetlenek az életükkel. Én Budapesten élek, az ismerőseim között és a nagyon széles környezetemben (tehát pl. utcán, kávézóban, étteremben) csak olyan embereket látok, akik ha nem is kőgazdagok, de mindenük megvan, a kocsmák, kávézók, mozik, éttermek tele tinikkel és egyetemistákkal, jó autó, szép ruhák, sok buli és ez rengeteg rengeteg ember. Én olyan emberrel még nem találkoztam, aki azt mondta volna, hogy jaj, nem tudok beülni sörözni/borozni/kávézni, mert nincs rá pénzem. Akinek nincs pénze mind vidéken van?
2014. máj. 14. 19:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Vannak pesten is.

Keveset láttál még

2014. máj. 14. 19:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Pont erről beszélek, hogy ők a kisebbség. Pedig a gyakorikérdések oldal alapján azt lehetne hinni, hogy nyomorog mindenki. Komolyan nem tudom eldönteni, hogy most mi igaz, amit látok és tapasztalok élőben vagy amit itt látok és tapasztalok, mert szöges ellentétben állnak egymással.
2014. máj. 14. 21:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem meg is fogalmaztad a kérdésedre a választ. Nyilván nem fogsz olyan emberrel találkozni ilyen helyeken, akinek nincs rá pénze, mert nyilván nem is megy oda. Én tősgyökeres budapesti vagyok, és sajnos sok embert ismerek akinek nem telik ilyesmire. Mikor egyetemre jártam egy ideig, én is csak lestem, hogy honnan van ezeknek ennyi pénze szórakozni meg drága holmikat venni, mikor se munkájuk, se ösztöndíjuk nem volt. Én meg dolgoztam egyetem mellett, anyukám is dolgozott, mégis alig jöttünk ki a pénzből. Hónap végén még ma is van, hogy azt sem tudjuk, miből vegyünk hétvégére ennivalót, nem hogy moziba meg étterembe járjunk. Szóval vannak itt bőven szegényebbek is.
2014. máj. 15. 09:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!