Hogy lehetnek ilyen emberek? :O
Facebookon egy csaj meg akarta jelölni azt a kepemen hogy 'csúnya vagyok'.Ez meg annyira nem is lenne baj.(hozzáteszem soha a büdös életbe nem találkoztam vele,azt se tudom kicsoda)Amikor rairtam es megkérdeztem hogy mert csinálta ezt letagadta,es mindennek elhordott.Most ott tartunk hogy megfenyegetett..(?!)hogy a fejem a falba lesz.kb egy idősek vagyunk.Nem szoktam szidni őket ,de baromira érződött hogy cigány a kiscsaj....
Mit gondoltok erről ?
Lenne meg egy kérdésem .A messenger facebookon kiírja hogy honnan küldtem ?Mert megkérdezte hogy van e olyanom.(Nincs)Mindta hogy csináljak (???).Mondtam hogy nem .
Úgy látszik front van:) Tegnap nekem is beszólt egy tag, totál ismeretlenül, tök normális voltam, semmi probléma. Néztem egy nagyot, aztán szó nélkül töröltem.
Tedd te is ezt az ilyen egyeddel. Ha a családja nem látja, hogy valami gebasz van vele, legalább te tartsd távol magadtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!