Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van olyan szabadidős rendezvén...

Van olyan szabadidős rendezvény, ahol csupa ismeretlen ember jön össze?

Figyelt kérdés
A különböző szabadidős programokon sokszor probléma, hogy az emberek párosan jönnek vagy többen, és ilyenkor nehezebb új kapcsolatokat teremteni, mert a társaságukkal vannak elfoglalva. Létezik olyan szabadidős program, ahol garantáltan csupa olyan ember jön össze, akik ismeretlenek egymásnak? Új emberek megismerése szempontjából ez lenne a legjobb, mert így kénytelen mindenki nyitott lenni, hiszen nem ismer senkit mást.

2014. máj. 4. 21:46
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
18: illetve voltam már különböző bulikon, ahol ide-oda ténferegtem, mások meg a barátaikkal szórakoztak és beszélgettek. Nem voltak egyedül bulizó emberek, akikhez oda lehetett volna egyedül ülni, idegen társasághoz pedig nekem nem megy az odaülés, nem vagyok az az alkat.
2014. máj. 5. 21:52
 22/33 anonim ***** válasza:

Első sorban olyan bulikat nézz ki amit jó magad is élveznél! :) Szerintem akárhová mész mindenütt csoportosan mennek az emberek a barátaikkal,de azért sokan akadnak akik egyedül mennek ki mert azt élvezni szeretnék amire kimentek.Én is sokszor mentem egyedül diungdisu bulikba.Tök jó volt már a vonaton a buli felé mindig összeakadtam valakivel.Jó ez mondjuk személyiség függő is,de ha már így előre lemondasz mindenről akkor sosem fog összejönni semmi! Próbáld meg kiélvezni jobban az életet!Próbálj ki extrém dolgokat!

Amúgy nincs egyetlen egy barátod sem?Olyan ember akivel jóban vagy?Mert akivel jóban vagy azt is elívhatod akárhová,legyen az akár kolléga is,vagy osztálytárs vagy nem is tudom...

2014. máj. 5. 22:35
 23/33 A kérdező kommentje:

Nincs olyan, akit elhívhatnék, egyedül pedig nem szoktam tudni kapcsolódni másokhoz, csak ténfergek magányosan. Az jó ötlet, hogy olyan bulikat kell kinézni, amit én is élveznék, csakhogy engem nem érdekelnek ezek a bulik, csak azért mennék, hogy hátha meg lehet ismerni valakit, egyébként abszolút nem kívánkozom ide.

Ezért kérdeztem, hogy van-e olyan program, ahova mindenki ismeretlenül és egyedül megy, mert így egy-egy alapon nekem is menne az ismerkedés, de úgy, hogy én egyedül, mások meg társasággal, nem szokott menni.

2014. máj. 6. 08:25
 24/33 anonim ***** válasza:

Hiába írok akármit is,úgy is az lesz a bajod vele mert hogy oda mindenki a barátaival megy...Nem tudok olyat írni ami megfelel neked mert Te már elveted mindenben az esélyeket.

Ha meg van olyan stílus amit élvezel,akkor nem gáz ha egyedül elmész egy olyan rendezvényre vagy fesztiválra ami tényleg bejönne neked :) De írtad már hogy nem jönne be még akkro is ha bejönne ....Esetleg ha indul egy tánctanfolyam a közelben vagy valami sport ott mindenki idegenként jelentkezik be(ilyenek a nyelvtanfolyamok is) vagy iratkozz be suliba(estin) .Új suli új emberek,mindenki vadidegen egymásnak.Hoppá! Sikerült egyet írnom! :)

2014. máj. 6. 08:48
 25/33 A kérdező kommentje:

Amiket írsz, az jó, az olyan típusú embernek. Mint írtam, próbáltam már ilyen helyeket, de nekem nem megy ilyen helyeken a kapcsolódás másokhoz, ha egyedül vagyok. Az lesz belőle, hogy egyedül ténfergek, és látom, hogy mások a haverjaikkal jól szórakoznak. Ez gyakorlati tapasztalat. Nem tudok egyedül odamenni csak úgy társaságokhoz, hogy helló, hogy vagytok. Nem az az alkat vagyok, aki ilyen könnyen kapcsolódik, nekem fokozatosság kell. Először egy ismeretlen ember is elég, majd aztán jöhet a többi.

A tanfolyam jó ötlet, bár kicsit nagyobb szabású dolog, pl. egy nyelvtanfolyam. De ha nincs más, lehet ez is. Elsősorban szabadidős programra gondoltam, ahova oda lehet menni kipróbálni úgy, hogy nem csupa baráti társasággal vagyok körülvéve, hanem találok ott olyanokat, akik egyedül mennek.

2014. máj. 6. 09:33
 26/33 anonim ***** válasza:

Egy nyelvtanfolyam vagy akármi más az jó dolog,mert ezzel csak pluszt adsz az életedbe szerintem!

Szoktál valami meccseket nézni?Mert ha igen akkor élő meccsekre is kimehetnél,oda is sokan barátokkal mennek ki de sok az idegen is akiket csak a meccs érdekel és olyankor testvér mindenki aki nem az ellentábor szurkoló színeit viseli.Én személy szerint nem szeretem a meccseket,sokkal több a részeg köpködő diló mint egy fesztiválon :) De valakit ez kapcsol ki ....

2014. máj. 6. 09:49
 27/33 A kérdező kommentje:

Egy nyelvtanfolyam szerintem is jó dolog, de erre mondtam, hogy az egy elég nagy időráfordítás, ha komolyan akarod csinálni, ezért ez nem olyan, hogy csak random elkezdi az ember, mert komolytalanul nincs értelme csinálni. Ismerkedős céllal jobb lenne valami egyszerűbb program, amit könnyen ki lehet próbálni, akár rendszertelenül is.

A sportok egyáltalán nem érdekelnek, szóval se tévében, se helyszínen nem nézek semmi ilyesmit.

2014. máj. 6. 21:20
 28/33 anonim ***** válasza:

Mit szeretsz csinálni?

Ha csak magányos tevékenységeket folytatsz, ki kell lépned a komfortzónádból, és el kell viselni a hangos zenét, és le kell erőltetned azt az egy üveg sört...

2014. máj. 7. 06:35
 29/33 A kérdező kommentje:
Egy üveg sör már csodát tenne? Azután bárkihez könnyű odamenni? Vagy azért még kellene pár üveg, és aztán ha a padlóra iszom magam, akkor már úgyis mindegy? :)
2014. máj. 7. 21:36
 30/33 anonim ***** válasza:
Első üveg azért képes csodákra mert utána könnyebben csúszik a második,aztán majd a harmadik aztán majd a negyedik stb stb stb :) Amúgy igen az alkohol old mindent,gátlásokat is oldja ,ellazít,jobb közérzeted is lesz tőle.Szóval igen érdemes leerőszakolni egy üveggel! :)
2014. máj. 7. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!