Van olyan szabadidős rendezvény, ahol csupa ismeretlen ember jön össze?
Ezek nem koncertek hanem amolyan arénás techno bulik amik évente csak egyszer vannak és mindenki szétesni jár oda :)
Most már nem veszítesz semmit ha nem ész el ilyenekre..... :)
Ezekkel a fesztiválokkal meg hasonlókkal is az van, hogy olyanoknak valók, akik beisznak, aztán ellazulva odamennek bárkihez. Józanul ilyeneken mászkálni kevésbé szórakoztató.
Olyan program érdekelne, ahol nem az ivás és a bömbölő zene a fő téma, hanem valami értelmes szabadidős elfoglaltság, amire ismeretlenek jönnek össze.
Nem azért,de nem kell leszólni másokat,mert ők is csak bulizni mennek a bömbölő zenére!
Biztos neked is van olyan zenei stílus ami bejön neked,nos nézz utána hogy mikor van a stílusodnak fesztiválja...Nem muszáj diungdisura menned! Ha pl a gospelt szereted akkor nézd meg mikor van fesztiválja(évente nekik is vannak).Vagy ha jazz rajongó vagy akkor több fesztivál is van,és oda nem tivornyázni járnak az emberek(csak egy részük) :) szóval buliba nagyon sok lehetőség van csak körbe kellene nézned!Ha nem megy akkor írd le hogy mit szeretsz és szánok Rád 5-10 percet az életemből hogy nézzek neked valami bulit,ha nem megy a googlizés ! :)
15: nem szóltam le másokat, csak azt mondtam, hogy az nem az én világom. Ha valakinek bejön, csinálja.
Nem járok koncertekre, nincs igényem az élőzenére, ezért elsősorban nem zenés rendezvényeket keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!