Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van olyan szabadidős rendezvén...

Van olyan szabadidős rendezvény, ahol csupa ismeretlen ember jön össze?

Figyelt kérdés
A különböző szabadidős programokon sokszor probléma, hogy az emberek párosan jönnek vagy többen, és ilyenkor nehezebb új kapcsolatokat teremteni, mert a társaságukkal vannak elfoglalva. Létezik olyan szabadidős program, ahol garantáltan csupa olyan ember jön össze, akik ismeretlenek egymásnak? Új emberek megismerése szempontjából ez lenne a legjobb, mert így kénytelen mindenki nyitott lenni, hiszen nem ismer senkit mást.

2014. máj. 4. 21:46
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Ezek nem koncertek hanem amolyan arénás techno bulik amik évente csak egyszer vannak és mindenki szétesni jár oda :)

Most már nem veszítesz semmit ha nem ész el ilyenekre..... :)

2014. máj. 5. 00:05
 12/33 anonim ***** válasza:
Fesztiválok. Sokkal nyitottabbak az emberek, mint egy koncerten, viszont legalább annyira szétvannak csapva.
2014. máj. 5. 06:17
 13/33 A kérdező kommentje:
10-es, pontosítok: olyan helyre gondoltam, ami nem diszkó, mert ezek a bulizós helyek nekem nem jönnek be. Pl. nem szeretek inni, utálom az ordító zenét, amitől nem hallani egymást, illetve az ottani közönség sem az én világom.
2014. máj. 5. 07:16
 14/33 A kérdező kommentje:

Ezekkel a fesztiválokkal meg hasonlókkal is az van, hogy olyanoknak valók, akik beisznak, aztán ellazulva odamennek bárkihez. Józanul ilyeneken mászkálni kevésbé szórakoztató.

Olyan program érdekelne, ahol nem az ivás és a bömbölő zene a fő téma, hanem valami értelmes szabadidős elfoglaltság, amire ismeretlenek jönnek össze.

2014. máj. 5. 07:22
 15/33 anonim ***** válasza:

Nem azért,de nem kell leszólni másokat,mert ők is csak bulizni mennek a bömbölő zenére!

Biztos neked is van olyan zenei stílus ami bejön neked,nos nézz utána hogy mikor van a stílusodnak fesztiválja...Nem muszáj diungdisura menned! Ha pl a gospelt szereted akkor nézd meg mikor van fesztiválja(évente nekik is vannak).Vagy ha jazz rajongó vagy akkor több fesztivál is van,és oda nem tivornyázni járnak az emberek(csak egy részük) :) szóval buliba nagyon sok lehetőség van csak körbe kellene nézned!Ha nem megy akkor írd le hogy mit szeretsz és szánok Rád 5-10 percet az életemből hogy nézzek neked valami bulit,ha nem megy a googlizés ! :)

2014. máj. 5. 16:45
 16/33 anonim ***** válasza:
Most van az ELTE Lágymányosi Eötvös Napok rendezvénye. Tematikus sátrak vannak, játékokkal, bemutatókkal. Csütörtökig minden nap lesz, és ingyenes. Szoktak lenni más egyetemi rendezvények is.
2014. máj. 5. 21:23
 17/33 A kérdező kommentje:

15: nem szóltam le másokat, csak azt mondtam, hogy az nem az én világom. Ha valakinek bejön, csinálja.

Nem járok koncertekre, nincs igényem az élőzenére, ezért elsősorban nem zenés rendezvényeket keresek.

2014. máj. 5. 21:36
 18/33 anonim ***** válasza:
Ez jó ötlet,de ezzel is az lesz a baja hogy sokan a barátaikkal megy el mint mindenhova.Jó kifogás ez az összes bulit kihagyni...
 19/33 A kérdező kommentje:
16: Köszi, ez jó ötlet, utánanézek. Ilyenek még jöhetnek, ha más is tud hasonlót.
 20/33 A kérdező kommentje:
18: én egyedül mennék, és nem vagyok az a fajta, aki simán odamegy vadidegenekhez, pláne ha csapatban vannak. Ezért lenne jó egy olyan helyzet, ahol mindenki ismeretlen mindenkinek, mert akkor mindenki úgy állna hozzá, hogy mindenképpen ismerkedni kell, nem pedig az ismerősével lógna.
2014. máj. 5. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!