Miért ennyire nagy dolog a ballagás?
Figyelt kérdés
Vagy ez csak mostanában lett ennyire felfújva? Amikor én ballagtam (15 éve), persze akkor is eljött a család, de csak azok akikkel amúgy is minden hétvégén találkoztunk. Volt utána otthon ebéd meg torta, de kb ennyi, én már ezt is kicsit túlzásnak éreztem.
Itt meg most hogy mindenki ballag, kb mintha a lagzijukat terveznék egyesek (mit vegyen fel akár vendégként, milyen haja/körme/sminkje legyen, mennyi pénzt szokás adni, van-e meghívó, aki azt írta hogy lapossarkúban ballagna azt lehurrogták). Van akinek ez tényleg ENNYIRE fontos?
2014. máj. 1. 22:58
11/11 Gabica12105 válasza:
ez egy jó kérdés én is most ballagtam középből és nem csináltunk semmit ellentétben az uncsimékkal aki most fog 8.-ból és étterembe akarnak menni bár nem tudom de ott az egész család nagyon hülye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!