Nagyon lealacsonyító, hogy midenhova egyedül megyek mert nincs társaságom?
Korábban mindenhova tudtam valakit hívni, de az utóbbi 2 évben az összes barátom/haverom elköltözött innen.
Külföldre, Pestre, stb. Összesen 8 emberről van szó.
Kénytelen vagyok egyedül ruhát venni, strandra, korizni járni, bulizni is lehetetlen így. Kb. havonta járnak csak haza. Sokszor már a lakásból sincs kedvem kimenni.
Ez nagyon rossz és unalmas, mert mindenki csoportban van. A legrosszabb, hogy mindenki néz miért vagy magadban állandóan.
Hogyan változtassak ezen? 26 évesen már nehéz új kapcsolatokat kialakítani. Ekkora már megvan mindenkinek a köre, ahogy nekem is, csak szerte a világban. :(
Én most kezdek élni:D 27évesen. Kicsit sokat kell szervezni, de megoldható. Ha tehetjük, és az ég is úgy akarja, akkor egy barátnőmmel csavargok. De ha egyedül kell mennem az sem baj. Érdekes emberekkel ismerkedek meg.
Múltkorában a metrón szólított le valaki, mert kedves a mosolyom... Menj ki a világból, és ne legyen világfájdalmad.
Társaság bármikor összejöhet, amiben jól is érzed magad. Légy nyitott:)
Nem lealacsonyító. Kinek mi köze hozzá, hogy egyedül mész akárhova? Ne másokkal foglalkozz!
Ruhát talán csak tudsz egyedül venni. Strandra tény, nem jó egyedül menni. Viszont ha egyedül mész, könnyen lehet, hogy nem egyedül távozol... ugyanígy a kori, buli.
bár az fura, hogy 26 évesen még a bulin jár az agyad.
Félreértelmeztétek a kérdést!
Nem ülök otthon, ugyanúgy teszem a dolgom, mint korábban. Dolgozok, de ők egyszerűen csak munkatársak, senki nem szervez közös programokat.
Hétvégén szoktam találkozni a régi barátokkal, de hét közben nincs itthon senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!