Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van itt valaki, aki megtalálta...

Van itt valaki, aki megtalálta a boldogságot egy számára előnytelen környezetben?

Figyelt kérdés

Néha kerülünk olyan környezetbe, ahol hátránnyal indulunk és nem tudjuk magunkat érvényesíteni. Például nem vesznek komolyan, mert más vagy, vagy egyszerűen csak azért, mert nem vagy kemény kiállású ember, aki megtudja védeni az érdekeit. De még akkor is kerülhet az ember hátrányba, ha jó kiállású. Elég egy nála több "hatalommal" rendelkező személy, akivel nem találják az összhangot.

Az ilyen környezetből nem mindig van menekvés. Lehet ez iskola, munkahely, rossz család, vagy kollégium. Újra és újra vissza kell menni, haza menni, gyomorgörccsel és rossz hangulatban. Azt szeretném, hogy akinek sikerült megtalálni a jókedvet és a nyugalmat egy ilyen elviselhetetlen környezetben, az mesélje el, hogyan sikerült neki, hogy tanulhassak belőle.

2014. ápr. 22. 11:19
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%

Engem 9 évesen fogadtak örökbe, addig gyerekotthonban laktam. Amikor odaköltöztem a ,,szüleimhez" nem volt se barátom, se senkim. Az iskolában mindenki kiközösített, mondván, én úgyis hülye vagyok, ha onnan jöttem. Egy ideig tűrtem, aztán elegem lett. Megmutattam, hogy én nem az vagyok, akinek látnak. Ma már vannak barátaim, akik bocsánatot kértek tőlem és kiállnak mellettem. Én megbocsájtottam nekik és mára egy kiegyensúlyozott, boldog lány vagyok. Remélem segítettem :)

14/L

2014. ápr. 23. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!