Kutyusok sétáltatása közben lehet bőségesen csajszikkal ismerkedni? Kedves válaszoló, szereztél már magadnak így barátnőket/barátokat? ^_^
Figyelt kérdés
Megkérném a kötekedni próbálkozókat, unatkozzanak máshol! Köszi! ;)2014. ápr. 20. 15:40
21/24 anonim válasza:
Jajj, de tudok? Na ne! Senki sem úgy született, hogy tudott ismerkedni. Ez egy tanulható viselkedésforma, tehát mindenki számára elérhető. Nekem is számtalan kudarcomba került (ne feledjük, a siker nem jó tanítómester), mire világossá vált, hogy egyáltalán kinél érdemes próbálkozni, és milyen stratégiát kell bevetni.
22/24 A kérdező kommentje:
Ok, rendben. Gyakorolnom kell.
Csak még ennél is lazábban. És a kutyák felejtősek.
2014. ápr. 21. 12:51
23/24 anonim válasza:
Zombitekintet :) Na ja, stimmel, számtalanszor látom én is ugyanazt. Habár épp most volt az, hogy egy csaj kifejezetten ismerkedési szándékkal szólíthatott meg kutyasimi ürügyén amikor elfutottunk előtte. Lerítt róla, hogy piszkosul egyedül van, úgy ült a padon, mint aki vár valakire. Le is bernipásztorozta a bordert. Fekete ruhában, dögmelegben. Meg is kérdeztem tőle nincs-e melege... talán nem kellett volna beszólni, nem vette a lapot. Szegénykém, kb 2,5x nehezebb lehetett nálam, nem irigylem...
24/24 anonim válasza:
Tessék, vele biztosan lehet. Aztán lecseréli a pitbullt rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!