Kutyusok sétáltatása közben lehet bőségesen csajszikkal ismerkedni? Kedves válaszoló, szereztél már magadnak így barátnőket/barátokat? ^_^
Egy példa: sétálsz a zabálnialóan édi (tényleg azok! ^_^) hatalmas kutyusaiddal az utcán/parkban (végül is mindegy), arra jár egy szép lány, odajön, megsimogatja a kutyusokat, beszédbe elegyedik veled, és ha szimpatikus vagy neki akkor...
Akkor később csak rátér (vagy te rátérsz) a lényegre. :D Számcsere, és mindenki boldogan tovább sétál tovább. ^_^
Kerülöm a clubokat, koncerteket, a cimboráimnak meg mindnek van már barátnője, nem csajoznak már (így ez a lehetőség is kiesett), gondoltam megkérdem, hogy így szép számmal nőne-e az esélyem egy-egy leszólításra? :)
Na első, nagyjából rátapintottál a lényegre! (És ha valaki, akkor bunkó az nem én vagyok. Emberileg nem lesz itt gond.)
Első vagyok.
Nos, ha egy alkalom után rátérnél a lényegre, akkor kapnál egy németjuhászt a hátsódba (legalábbis tőlem), az tuti :)
Mondjuk ha alapból odamegy valaki hozzád, hogy hadd simogassa már meg a kutyáid, akkor valószínűleg neki is vannak hátsó szándékai. Szóval ja, ezzel ha nagyon nagy mázlid van, akkor tudsz ismerkedni, de nem sok olyan embert látni mostanság, aki így ismerkedik.
Félreértettél! :) De midnenki másnak is, aki esetleg nem értené:
Rátérni a lényegre = lassan tudtodra hozza, hogy szimpatikus vagy neki, és esetleg szeretne többet is, mint egy lóti-futi utcai találkozást, tehát megadja/elkéri a számot.
Ennyi, semmi több, ez nem felhívás keringőre, csak kiböki, hogy szimpi vagy neki, tehát nem csak a kutya a "fontos". ;)
"De nem sok olyan embert látni mostanság, aki így ismerkedik."
Vagy csak tudsz róla! :D Hiszem aki így szeretne ismerkedni, az nem mondja meg rögtön neked, sőt, ha NEM mész oda hozzá, akkor nem is fogod az utca emberétől megtudni, ismerkedni akar-e, vagy csak sétáltat. ;)
Elk*rtuk! Nem kicsit, nagyon. Ezt akartam írni:
Vagy csak NEM tudsz róla! :P
Minden nap kint vagyok a parkban, meg tudtam már figyelni az embereket. Egyszer voltam tanúja, hogy egy pasi odadobta (direkt, elég egyértelműen látszott) a kutyája labdáját egy csajhoz, aki a fűben üldögélt. Hát, a nő olyan cifrán küldte el Kínába, hogy azóta is vigyorognom kell, ha eszembe jut :D
Nem értettem félre, pont ezt a dolgot értettem "szándéknak" ;)
Miért küldte el a felmenőibe?! Biztos az én készülékemben van a hiba (nem abban), de nem értem a lány reákcióját. o.O
Illetve ha te sem értetted félre (ennek örülök), akkor (ennek már nem) miért írtad azt, hogy megharaptatnál a német juciddal?
Valamit ennyire nem értek?
Vagy valamit nem teszek meg, amit eme ismerkedésekkor illene?
De komolyan, mit kellene tennem MÉG, hogy engem senki ne küldjön el - pláne így, ok nélkül?!
Illetve te is odajöhetsz hozzám, hisz a kérdés pont erről szólt. ;) Én nem küldenélek el, az tuti! :D
Azért írtam, mert nekem ez a fajta ismerkedés nem jön be, persze ez teljesen magándolog, ettől még nyilván másnak okés lehet. Azzal semmi gáz nem lenne, ha valaki odajönne, hogy hadd simogassa meg a kutyákat, de biztos, hogy nem ezért mennék ki a parkba, meg az is biztos, hogy nem kezdenék ki ilyen nyíltan senkivel. Nekem még ez is nyílt, evvan :)
Egyébként nincs veled nagy baj, ez csak egy személyes vélemény volt, csak szerintem elég átlátszó lenne a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!