Csak annyi lenne, hogy akad-e olyan lány kinek a szülei Jehova Tanúi és az ő hatásukra kénytelen elmenni az összejövetelekre és az ezzel járó dolgokra?
Figyelt kérdés
És emiatt kell azt viselnie, mondania, tennie ami talán nem okoz örömet neki.
De nem tud kihez fordulni mert nem igazan vannak a gyülekezeten kívül olyan ismerősei, kikkel az ilyen dolgokat megtudja beszélni...
Ha pedig ott felhozna ilyen témát...az csak még sz..rab lenne mint eddig.
És ezért inkabb elnyomja magában.
2014. ápr. 19. 14:06
11/12 anonim válasza:
A szülők csupán megmutatjak a helyes utat de a gyerek dönt hogy merre akar tovabb menni! Nekem is a szüleim Jehova tanui es eleinte elleneztem ezt (es nem is eroltettek) de aztan rajottem hogy igazuk volt! Mindenben !
12/12 anonim válasza:
Vidiripi
" Nekem is a szüleim Jehova tanui es eleinte elleneztem ezt (es nem is eroltettek) de aztan rajottem hogy igazuk volt!"
Akkor te szerencsés vagy mert sok tanú családban nevelkedő gyermek pont az ellenkezőjéről számol be. Mégpedig arról hogy kényszerítik a szülők. Ami 98% ellenállást és gyűlöletet vált ki az ilyen fiatalokból. Sajnos a legtöbb szülő az nem úgy kezeli a helyzetet ahogyan a te szüleid tették!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!