Szeretnék vele összeismerkedni, de hogyan, mikor és nem lenne kicsit furcsa?
Na..van egy lány,aki nagyon szimpatikus lett,és nálam fiatalabb 3 évvel,szóval ő 15 éves.
A lényeg az,hogy őt végülis az egyik tanáromon keresztül "ismertem meg",mivel ennek a tanérnőnek a lányáról van szó.A tanárnővel nagyon jóban vagyok jelenleg,eszméletlenül szimpatikus,viszont most félek is az érettségi miatt..ez a tanárnő ugyanis matekot tanít,nekem meg az megy most a legrosszabbul,úgyhogy attól is félek a legjobban annak ellenére,hogy eddig tartottam a 3-ast,de ez nem is lényeg.
Szóval:szeretnék a lányával összebarátkozni.Egyszer voltam bent fogadóórán(jó kérdés,hogy miért engedtek be),és akkor ott vártunk az egyik osztály előtt(ahol az illető tanárnő tartott fogadóórát),és jött a lánya a lakáskulcsért(a panelház kulcsáért).Na,és akkor nem tudom,hogy hogyan mertem megszólítani,de végülis megkérdeztem tőle,hogy "te vagy xy?",és mondta h aha.Szóval tudhatta,hogy valahonnan csak felismertem:én megmondom őszintén facebookon láttam az adatlapját,meg az egyik képét.Ezenkívül a barátnőjét is felismertem a buszon(a városin),mert ő meg pont erről a lányról beszélt,és valahogy ismerős volt a neve is,ahogy a másik csaj megszólította.
Szimpatikusak mindannyian,csak fogalmam sincs,hogy mégis hogyan,mikor ismerkedjek meg vele,és mit mondjak neki,hogy miért akarok én vele megismerkedni?
NEM,nem a tanárnak akarok nyalni.Neki felesleges nyalni,mert ÚGYIS KEDVEL.Bár SOSE NYALTAM.
18/L
1.A matektanáromat nem úgy kedvelem,mint tanárt,hanem simán,emberként kedvelem.
2.Én is kételkedek magamban,még a kettesemben is.Az,hogy még rákontráznak az emberek,az nem esik jól.13 db érettségi feladatsort csináltam,az átlag pontszámom 31 és 33 közé esik.Ennél többet akarva se tudok tenni a matekérettségiért.Szóval ha esetleg megbuknék,ott lenne a szóbeli,amin talán azért átmennék.Ha mégsem,akkor soha többet nem próbálkoznék vele és nem lenne meg az érettségim és mennék utcasöprőnek,de legalább nem lenne bennem soha többé feszültség,és azt a 10 ezer forintot,amit amúgy keresnék az utcasepréssel,azt elinnám mind,annak ellenére,hogy nem vagyok alkoholista és utálom az alkoholt.
3.Nem tetszik a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!