Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek miért van, hogy...

Harcikacsa kérdése:

Szerintetek miért van, hogy nagyon sokan akik itt kérdést tesznek fel, az egészet csak fedő sztorinak használják?

Figyelt kérdés
Mert igazából nem is kíváncsiak a válaszaitokra, teljesen más céljuk van.Unatkoznak, vagy valamilyen furcsa zavar által vezérelve olyan reakciókra várnak ami ritkán de leginkább soha még a mesében sem fordul elő :D
2014. ápr. 15. 21:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Így már én is éreztem, ki is írtam így már egy kérdést, de a tényleges segítségre itt keveseknek lenne szükségük. Hisz minek ír ki ide valamit, amire a google is megadja a választ? Én max. végső elkeseredésemben vagy programoknál egyedi kódoknál szoktam segítséget innen kérni. És az ilyen problémákra ritkán akad válaszadó, hisz senki nem fog neked kódot írni, rákeres, nem talál, csá.
2014. ápr. 15. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!