Ciki iskolába zakóba menni?
#10, hangvételből és utána jövő mondatból egyaránt leszűrhetted volna, ez nem az én véleményem.
Akárhol is jársz iskolába, mindenhol lesznek olyan csoportok, akik ellógnak a tanítási órákról, vagy strébernek cukkolják azt, aki töri magát a tanulással. Ha az számítana, mi "menő", a lelkiismeretes iskolába járás biztos nem kapna szerepet.
De nem értem, miért akadtál fent az előző válaszomon, mert közvetlen utána még írtam is a kérdezőnek, hogy kár azzal törődnie, kinek mi a ciki.
Nem értem miért ez a támadó írásmód, értelmes választ adtam a kérdésére.
Egyrészt 16 évesen ritka aki zakót visel, másrészt tudni kell viselni. Harmadrészt a vidéki észjárásommal nézve itt is igaz lehet az alaptétel: attól még, hogy öltönyben fogja meg valaki a ganés vasvillát, ugyanúgy paraszti munkát végez parasztemberek között, csak annyi a különbség, hogy a gumicsizmával ellentétben a félcipőbe belefolyik a trágyalé...
Kaptam egy jó kis zakót én is. Holnap kipróbálom és megírom a tapasztalataimat.
Bár az én szakközépiskolámban még az ingért is cikiznek, de most kipróbálom az ing+zakót. :)
Majd megírjuk egymásnak a tapasztalatokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!