El fog múlni ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok.15 éves vagyok,sosem volt egy barátom sem. Mikor 1-2 éve keresték az emberek a társaságom,anya nem engedett el senkihez,hozzánk sem jöhetett senki...Nem is ez a lényeg...Most itt vagyok 15 évesen,egy barátom sincs,mindenki utál és bánt...Nem vagyok egy szép ember...de erről igazán nem tehetek azt gondolom...a lányok általában azért ítélnek el, mert furcsa az ízlésem,és nem azokért a dolgokért vagyok oda amiért az átlag...nem lelkesedek a violetta című sorozatért,meg társaiért, és egyből bunkó vagyok ha egy szót sem szólok hozzá, vagy megmondom hogy nem szeretem.az esetek 95%-ában az a legnagyobb hibám ,hogy mit hallgatok,mit olvasok,mit szeretek,és képesek napokig ezeket vágni a fejemhez. Miközben egyikőjük sem beszélt velem soha 3 mondatot sem.A Fiúk meg...hát egyértelmű mért nem beszélnek velem soha. Viszont én nagyon magányosank érzem magam,és attól félek hogybele őrülök még 5 évig így... mit tudnék tenni?2014. ápr. 11. 21:46
11/13 A kérdező kommentje:
Koszi a biztatast.... Igazan az a szar, hogy sosem volt egy baratom sem..
2014. ápr. 12. 12:33
12/13 anonim válasza:
Igen, el fog múlni, meglátod:) És maradj olyannak aki vagy, inább azért utáljanak, mint a kétszinűségért szeressenek:) És gondolom, vannak rokonaid a te korodhoz állj akkor hozzájuk:) És hidd el egy lány úgy szép ahogy van, a maga módján, és majd a barátod is úgy fog elfogadni, ahogy vagy ;) És szerintem nem kell sokat várnod:) Csak legyél türelmmes, az segiteni fog, meglátod ;) Szép napot:)
13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. sajnos csak hétről hétre rosszabb .
2014. ápr. 17. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!