Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » El fog múlni ez?

El fog múlni ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok.15 éves vagyok,sosem volt egy barátom sem. Mikor 1-2 éve keresték az emberek a társaságom,anya nem engedett el senkihez,hozzánk sem jöhetett senki...Nem is ez a lényeg...Most itt vagyok 15 évesen,egy barátom sincs,mindenki utál és bánt...Nem vagyok egy szép ember...de erről igazán nem tehetek azt gondolom...a lányok általában azért ítélnek el, mert furcsa az ízlésem,és nem azokért a dolgokért vagyok oda amiért az átlag...nem lelkesedek a violetta című sorozatért,meg társaiért, és egyből bunkó vagyok ha egy szót sem szólok hozzá, vagy megmondom hogy nem szeretem.az esetek 95%-ában az a legnagyobb hibám ,hogy mit hallgatok,mit olvasok,mit szeretek,és képesek napokig ezeket vágni a fejemhez. Miközben egyikőjük sem beszélt velem soha 3 mondatot sem.A Fiúk meg...hát egyértelmű mért nem beszélnek velem soha. Viszont én nagyon magányosank érzem magam,és attól félek hogybele őrülök még 5 évig így... mit tudnék tenni?
2014. ápr. 11. 21:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Add önmagad, légy magabiztos és szarj mindenkire aki beszól.Úgy is találsz valakit aki tisztel és barátkozik veled :) Türelem.De ha tényleg ennyire nem bírnak iratkozz át másik suliba.Más megoldás nem nagyon van ez amolyan "Megszoksz vagy megszöksz" szituáció
2014. ápr. 11. 22:07
 2/13 anonim ***** válasza:
nyugi ez meg fog valtozni egeszen biztos vagyok benne, hogy megfelelo tartsasagban lesznek barataid, a tinipicsikkal ne foglalkozz, se a fiukkal mert gondolom az IQ szintjuk kevesebb a 10-nel..csak kivancsisagbol mit olvasol hallgatsz?:) 14/l
2014. ápr. 11. 22:08
 3/13 A kérdező kommentje:

Sajnos,ez már a második iskola,és az egyetlen gimnázium a városban...attól félek,hogy ebben a városabn(mivel mindeki ismer mindenkit,és elég kicsi) sosem fogok társaságot találni magamnak...elmenni meg nem engednem máshova,koleszba...

R.E.M., Soul Asylum, Ramones,Pearl Jam, Nirvana, Metallica,Foo Fighters, Scorpions,The Calling, Rolling Stones, AC/DC, Pink Floyd, Guns N' Roses,Fall Out Boy,Aeronsmith, Everclear,The Modern Lovers,30 Seconds to Mars,Linkin Park,Paramore,Slash,Tokio Hotel,Bullet for my Valentine,Suicide Silence, BVB, Asking Alexandria, Korn The grenma, hs7, 30y, beatles, oasis, sex pistols, doors, System of a down, Jimi Hendrix, Rammstein, Black Sabbath, gorillaz, slipknot,Rammstein, iggy popp, joan jett ilyesmik...

2014. ápr. 11. 22:15
 4/13 anonim ***** válasza:
Jóféléket hallgatsz!:D Aki azt mondja hogy rosszat hallgatsz az nem ember.Olyanoknak Justin Biber való meg a hasonló homárok.Csak idő kell és találsz magadnak társaságot.Illetve a szüleiddel se ártana beszélni ezekről a korlátozásokról
2014. ápr. 11. 22:19
 5/13 anonim ***** válasza:
ha budapestre josz talasz baratokat mert en es a barataim hallgatunk pl az R.E.M. nagyon jo ahogy black sabbath is jimi handrix ugyanugy..szoval:) hajra:) #2
2014. ápr. 11. 22:20
 6/13 Horus magnus est ***** válasza:

Lefognak rólad szállni, de szerintem ahhoz még kell jó pár év.

Huhh mennyire örülök, hogy nem a mostani világban vagyok gyerek.

2014. ápr. 11. 22:22
 7/13 A kérdező kommentje:

Ezzel az a baj,hogy anya nagyon nem akar egyesül maradni, és képtelen megérteni hogy nem a legjobb,ha egy ember minden este álomba sírja magát.

nem mehetek más városba sajnos...

azt nem tudom megérteni,hogy ha egy mondatot sem beszélgettek velem,mért utálnak....nem tudom hogy tudnék ebből kitörni itt.

2014. ápr. 11. 22:23
 8/13 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=KZxSPu1W9t8

Ez a zene engem mindig feldob hátha neked is segít :D

2014. ápr. 11. 22:25
 9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. ápr. 11. 22:36
 10/13 anonim ***** válasza:
Ne aggódj :) Én is 15 vagyok, és még mindig nem szálltak le rólam osztálytársaim, amiért kijelentettem, hogy Bieber szar :D Hasonlókat hallgatok, mint Te, és engem sem hhagynak békén. Sz.rj a fejükre. Egy ideig én is idekeskedtem emiatt, de rájöttem, hogy beilleszkedni nem tudok, a véleményüket nem fogják megváltoztatni, így belenyugodtam. Taán annyi a különbség, hogy engem egy kicsit a fiúk "maguk közé fogadtak", bár az is csak ünnepnakonon fordul elő. Szóval fel a fejjel ;)
2014. ápr. 12. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!