Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hova járnak a szolid, nem...

Hova járnak a szolid, nem bulizós lányok?

Figyelt kérdés

Nem bulizós alatt nem otthonülőt értek, hanem olyanokat, akiknek nem jönnek be a szórakozóhelyek a hangos zenével, a cigizéssel, az ivással, ehelyett inkább a nyugisabb, csendesebb kikapcsolódást kedvelik. Hol lehet összefutni ilyen lányokkal? Milyen programokon, eseményeken? Ha te ilyen lány vagy, vagy ismersz ilyet, akkor írd meg, hogy milyen helyekre szoktál járni a szabadidődben, hogy a nem bulizós fiúknak legyen esélyük találkozni a nem bulizós lányokkal. :)

(Helyek alatt valamilyen városi helyet értek, tehát nem olyasmit, hogy elmész futni a hegyekbe, mert ott kicsi az esély a találkozásra. :)

2014. ápr. 8. 21:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel pont ilyen lány vagyok. Utálom a szórakozóhelyeket, nem is járok soha. Ha kikapcsolódni, szórakozni van kedvem, akkor elmegyek moziba a barátnőimmel, vagy csak bemegyünk kicsit a városba dumálni, beülni enni egy sütit vagy fagyikelyhet például. Ha még bármi kérdésed van ezzel kapcsolatban, nyugodtan írj privit. :)
2014. ápr. 8. 22:14
 12/28 anonim ***** válasza:
*beülni valahova (bocsi)
2014. ápr. 8. 22:15
 13/28 anonim ***** válasza:
85%
Park, kutyafuttató. És ez fura lesz, de én imádok piacra járni:D De peched van, ezek a lányok imádnak otthon ülni (én is).
2014. ápr. 8. 22:17
 14/28 A kérdező kommentje:

A Margitsziget jó hely, ott legalább van esély a találkozásra, a fagyizóban vagy cukrászdában kevésbé. :)

Az nem baj, ha otthon is ülnek, csak mozduljanak is ki néha, hogy legyen esély találkozni velük valahol. B)

2014. ápr. 8. 22:21
 15/28 anonim ***** válasza:

Hát, az egyik barátnőm ilyen: Imád a szabad ég alatt lenni, eljár futni (nem a hegyekbe, futópályára:D), sétálni, biciklizni. Nagyon szeret röplabdázni, de igazából mindenféle sportot szívesen űz. Elég pörgős lány,nem szeret egy helyben lenni.:D Szóval neki mindene a mozgás.

Én se vagyok bulizós, de én inkább művészlélek vagyok mint sportos.:D Persze ha van kivel, én is bármikor szívesen megyek ide-oda pl. futni stb. Ja, és mindketten szívesen megyünk parkokba, vagy játszóterekre...x) Örök gyerekek vagyunk. Én néha hajlamos vagyok az otthonülésre, kockulásra, de ez sose volt gond...:D

2014. ápr. 8. 22:21
 16/28 A kérdező kommentje:
Egy művészlélek nem jár kiállításokra, könyvbemutatókra, meg hasonló kevésbé szokványos helyekre? Látatlanban erre tippelnék. :)
2014. ápr. 8. 22:28
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem igazán járok ilyen helyekre... Inkább csak magamnak és a barátaimnak alkotok.:D Régebben jártam rajzszakkörre. De ha érdekel valami, akkor inkább a neten járok utána a dolgoknak, onnan szedek le infót ha érdekel valami.
2014. ápr. 8. 22:39
 18/28 anonim ***** válasza:

Sajnos egy művészlélek sem biztos, hogy jár ilyen helyekre. Én is művészlélek vagyok, én szerettem járni galériákba, tárlat megnyitókra, színházba. De ezeken a helyeken általában ugyanazzal a 20 emberrel találkoztam csak, és azok is 60 év fölöttiek voltak.

Régebben a barátaimmal jártunk ki a helyi sörözőbe, ott volt biliárd, csocsó és jól el tudtunk beszélgetni füst és zaj mentesen.

2014. ápr. 9. 09:47
 19/28 anonim válasza:
Én is ilyen lány vagyok. :) Én moziba, múzeumba, kiállításokra szoktam járni a barátaimmal, vagy pedig jó időben sétálgatunk erre-arra (Margit-sziget, János-hegy, Gellért-hegy, Millenáris, stb.) De akár egy könyvesboltban vagy a könyvtárban is odamehetsz egy lányhoz, aki külsőre tetszik, ott még a beszédtéma is adja magát. :)
2014. ápr. 9. 10:40
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
tönkre
2014. ápr. 9. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!