Hova járnak a szolid, nem bulizós lányok?
Nem bulizós alatt nem otthonülőt értek, hanem olyanokat, akiknek nem jönnek be a szórakozóhelyek a hangos zenével, a cigizéssel, az ivással, ehelyett inkább a nyugisabb, csendesebb kikapcsolódást kedvelik. Hol lehet összefutni ilyen lányokkal? Milyen programokon, eseményeken? Ha te ilyen lány vagy, vagy ismersz ilyet, akkor írd meg, hogy milyen helyekre szoktál járni a szabadidődben, hogy a nem bulizós fiúknak legyen esélyük találkozni a nem bulizós lányokkal. :)
(Helyek alatt valamilyen városi helyet értek, tehát nem olyasmit, hogy elmész futni a hegyekbe, mert ott kicsi az esély a találkozásra. :)
A Margitsziget jó hely, ott legalább van esély a találkozásra, a fagyizóban vagy cukrászdában kevésbé. :)
Az nem baj, ha otthon is ülnek, csak mozduljanak is ki néha, hogy legyen esély találkozni velük valahol. B)
Hát, az egyik barátnőm ilyen: Imád a szabad ég alatt lenni, eljár futni (nem a hegyekbe, futópályára:D), sétálni, biciklizni. Nagyon szeret röplabdázni, de igazából mindenféle sportot szívesen űz. Elég pörgős lány,nem szeret egy helyben lenni.:D Szóval neki mindene a mozgás.
Én se vagyok bulizós, de én inkább művészlélek vagyok mint sportos.:D Persze ha van kivel, én is bármikor szívesen megyek ide-oda pl. futni stb. Ja, és mindketten szívesen megyünk parkokba, vagy játszóterekre...x) Örök gyerekek vagyunk. Én néha hajlamos vagyok az otthonülésre, kockulásra, de ez sose volt gond...:D
Sajnos egy művészlélek sem biztos, hogy jár ilyen helyekre. Én is művészlélek vagyok, én szerettem járni galériákba, tárlat megnyitókra, színházba. De ezeken a helyeken általában ugyanazzal a 20 emberrel találkoztam csak, és azok is 60 év fölöttiek voltak.
Régebben a barátaimmal jártunk ki a helyi sörözőbe, ott volt biliárd, csocsó és jól el tudtunk beszélgetni füst és zaj mentesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!