Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért törlik magukat facebookról?

Miért törlik magukat facebookról?

Figyelt kérdés
mostanában azt vettem észre hogy egyre több ember kezdi törölni a profilját de nem értem miért... szerintetek más közösségi oldalakra mennek vagy csak megunták a facebookot?

2014. márc. 30. 16:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
38%
Akinek nem inge ne vagye magára , ismered?
2014. márc. 30. 19:12
 12/23 anonim ***** válasza:
most látom, mit írtam... világbaN
2014. márc. 30. 19:18
 13/23 anonim ***** válasza:
91%
mert egy gerilla marketing spam az egész,meg az ostiba emberek kiírják,mennyi qc papírral tölrlik ki a seggüket,annyira nincs magánéletük,csaka kínlódás és együgyü viselkedés netovábbja.Sőtt,mailen kívül semmivel nem tartom a vírtuáliskapcsolatok számát.Nekem van munkám,családom...ki a f...-nak van ideje mégis facebookra posztolni baromságokat.
2014. márc. 30. 19:28
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

"Ha kapcsolatban vagy, a facebook egy gyilkos.

Minden 4. szakitás a facebooknak köszönhető. "

Ez egy hülyeség. Amelyik kapcsolat szétmegy az nem az fb miatt megy szét. Anélkül is szétmenne.

2014. márc. 30. 19:37
 15/23 anonim ***** válasza:
88%
Én pl. ku*vára nem érek rá és mégis ku*vára fent vagyok, mert ez a legegyszerűbb módja, hogy feltöltsük valahova a sulis cuccokat, meg értesítsük egymást, ez pl. a levelezősöknek még lényegesebb. Amelyik kapcsolat meg a facebook miatt megy szét...hát arról meg megvan a véleményem... :D Marha jó kapcsolat lehetett.... :D
2014. márc. 30. 20:51
 16/23 anonim ***** válasza:
84%

Nem látom értelmét a profiltörlésnek.

Nem szükséges dolog a Facebook, de jó ha van. Én csak akkor használom, amikor szükségem van rá. Nem érdekel, ki mit rak ki az üzenőfalára, csak beszélgetni járok fel, esetleg iskolával kapcsolatos információkat keresni.

Az én ismerőseim közül is sokan törölték már a profiljukat. Náluk ez inkább "hipsterkedés". Ezzel akarják megmutatni, ők mennyire tesznek a mainstream dolgokra.

Divat lett a Facebook ellenesség, amit megtudok érteni, de lehet anélkül is profilod, hogy éjjel-nappal ott bsznád a rezet, hülyeségeket megosztva. Szerintem sokkal egyszerűbb nem törődni a bejelölt emberek hülyeségeivel, és csak akkor használni, amikor kell.

2014. márc. 31. 09:41
 17/23 anonim ***** válasza:
70%
mert az iwiwnél nem ez volt? 2010-ig nagyon ménsztrím volt,még akkor is ha meghívós volt....aztán teljesen piblic,de pl kit érdekel már az iwiw.A facebook is éveken belül elfog tűnni a f...-ba,és nem is bánom,mert egy g.-e.c.i spam az egész.2009óta kezdett itt magyaron elterjedni,addig érdekes hiába volt évek óta külföldön népszerű a kutyát sem érdekelte az átlag magyarokat....szóval ez egy mókuskerék,úgysem lesz fenntartható a rendszer,egyébként meg nem is értem ki tud egész nap függni azon a szaron,aki más életére kíváncsi? nincs munkahelye?antiszociális? nyugdíjas? (bár azok között is van értelmes) akik nem a virtuális álomvilágban élnek.
2014. márc. 31. 09:51
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azért megyek fel facebookra, hogy este egy órát a barátnőmmel beszéljek. Más oka nagyon nincs. Ha úgy lenne én is törölném. 14/L
2014. márc. 31. 14:04
 19/23 anonim ***** válasza:
33%

Sok szájkaratés. Én Pl sokat köszönhetek a facebooknak, onnan sikerült munkát kapnom, barátokat és olyan emberekkel találkoznom akik előtte szóba sem álltak velem.

Minden intelligencia kérdése, hogy ki hogyan használja ki ennek a lehetőségeit. Mert te válogatod meg kit veszel fel és kit nem. De útszint te döntöd el hogy mire is használod.

2014. ápr. 1. 00:48
 20/23 anonim ***** válasza:
23%
facebookról munkát? érdekes,és hová küldtek el házalni vele? :D normális ember,kétkezű valódi munkából él,nem a facebookra alapozva indítja el az életét...de amúgy meg ki nem xja le a fejed!
2014. ápr. 1. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!