Miért törlik magukat facebookról?
"Ha kapcsolatban vagy, a facebook egy gyilkos.
Minden 4. szakitás a facebooknak köszönhető. "
Ez egy hülyeség. Amelyik kapcsolat szétmegy az nem az fb miatt megy szét. Anélkül is szétmenne.
Nem látom értelmét a profiltörlésnek.
Nem szükséges dolog a Facebook, de jó ha van. Én csak akkor használom, amikor szükségem van rá. Nem érdekel, ki mit rak ki az üzenőfalára, csak beszélgetni járok fel, esetleg iskolával kapcsolatos információkat keresni.
Az én ismerőseim közül is sokan törölték már a profiljukat. Náluk ez inkább "hipsterkedés". Ezzel akarják megmutatni, ők mennyire tesznek a mainstream dolgokra.
Divat lett a Facebook ellenesség, amit megtudok érteni, de lehet anélkül is profilod, hogy éjjel-nappal ott bsznád a rezet, hülyeségeket megosztva. Szerintem sokkal egyszerűbb nem törődni a bejelölt emberek hülyeségeivel, és csak akkor használni, amikor kell.
Sok szájkaratés. Én Pl sokat köszönhetek a facebooknak, onnan sikerült munkát kapnom, barátokat és olyan emberekkel találkoznom akik előtte szóba sem álltak velem.
Minden intelligencia kérdése, hogy ki hogyan használja ki ennek a lehetőségeit. Mert te válogatod meg kit veszel fel és kit nem. De útszint te döntöd el hogy mire is használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!