Csúfolnak! Mit tegyek?
Próbáld meg a pattanásaid ellen a legtöbbet megtenni. Kenegesd az arcod olyan szerekkel, amelyek pont a pattanások ellen vannak. S ha ezt megtetted, és csúfolnak még mindig, akkor nem szabad törődnöd velük. Hisz te mindent megtettél. S emiatt pedig nem is szabad téged piszkálni...
A szemüvegesség pedig nem hátrány (olyan értelemben igen, hogy ha leveszed akkor nem látsz olyan jól). Ez azt jelenti, hogy törődnek veled otthon, és igenis költenek arra, hogy te rendesen láthass. És emiatt örülni kéne! Mert sokaknak a szülei nem vesznek szemüveget egy olyan okból is, mert feleslegesnek tartják. Természetesen vannak más okok is, de ez is az egyik ok.
Én is szemüveges vagyok. S ezt úgy mondom. :) A szemem nagyon rossz. A bal -4,25, a jobb pedig -2,75 dioptria. Szóval nekem állandóan kell hordanom, mert fél órán belül ha nem használom megfájdul a fejem, meg nagyon homályosan is látok. Viszont nekem nem baj. Megszoktam, hogy ilyen vagyok. Csinosabb szemüvegkeretet veszünk ha olyan van, és így hamar sokkalta jobban szeretem a szemüvegemet. Sőt, amiért ilyen rossz szemeim vannak, néha viccelődni is tudok velük. Meg ledöbbenteni új ismerősöket, hogy nekem ilyen a szemem. :D Csak, hogy legyen benne valami pozitív is.
Lényeg a lényeg: Ha nem örülsz, hogy van szemüveged akkor vagy kontaktlencse, vagy ha új keretet kell venni, igyekezz a neked legtetszetősebbet/legjobban állót venni a szüleiddel.
A pattanásaid ellen pedig igyekezz mindent megtenni. S ha így is olyan maradsz, akkor tudd, hogy te teszel érte. De szerintem biztosan fog enyhülni valahogy, ha nagyon oda figyeltek rá! S ne vedd magadra olyannyira ezeket a csúfolásokat! :)
Remélem segítettem. ^^
13/L
"még a szerelmem is mondogatja hogy hánynia kell tőlem"
:DD
A pattanásokat lehet kezelni, járj kozmetikushoz, és kísérletezz krémekkel. Csak találsz valamit, ami beválik.
Ja, és hidd el, minden egyes csúfoló szó erősebbé tesz lelkileg, és elszántabbá, hogy merj változni. Majd mikor ott állsz a tükör előtt, mosolyogva, kinőve a pattanásos korszakot, gondolj arra, tulajdonképpen mennyi mindent köszönhetsz a gúnyolódóknak! :) Hajrá!
Menj el a patikába,kérj a gyógyszerésztől tanácsot,milyen patikai krémek vannak,amiket ott csinálnak.Azok nagyon jók,érnek annyit,mint a jóval drágábbak.ezenkívül használj hidratálókrémet is.
A barátoddal meg beszélgess,hogy miért van veled,ha így lát téged?:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!