Azt akarnám tudni hogy kb. hány éves emberek vannak az oldalon? Olyan emberek aki "menők" vannak itt? Ki mennyi időt tölt itt?
Figyelt kérdés
ezzel nem szeretnék senkit elitélni !2014. márc. 20. 20:02
2/5 anonim válasza:
Jah, azt gondolod, hogy ide introvertáltak (tehát nem menők), visszahúzódók, külöféle lelki problémával küszködők járnak csak?
Régebben szinte minden nap jöttem ide olvasni, pár órát naponta, most már ritkábban, párszor hetente felnézek ide is.
23 éves vagyok.
4/5 A kérdező kommentje:
azok menők akik, sikeresek az életben, jó munka, jó kinézet, stb
2014. márc. 29. 19:00
5/5 anonim válasza:
Mit értesz menő alatt? Én nem tartom magam menőnek sem jóképűnek csak akaratosnak és kitartónak! 30 vagyok van egy csalàdi hàzam 150nm van pàrom van egy vàlalkozàsom van 2 szép autónk. Hitelünk nincs. Haverból sok van baràtból egypàr ami pont elég. Kb 2-3 naponta nézek fel ide és kb fél oràt nézelődöm. Szeretem làtni pàr dologrol màs ember , hogy vélekedik mi jàr a fejükben. Sokszor lehet jókat derülni és sokszor megdöbbenni. Szerintem jó ötlet , hogy itt bàrmit lehet kérdezni amit mondjuk valaki személyesen nem merne megtenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!