Van egy ikertestvérem és bármit csinálok mindig felismerik. Ez nem is gond, sőt meg is értem, de szarul érzem magam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Folyamatosan az megy hogy: Az az iker sokkal...az az iker sokkal rosszabb.... És szar hogy ugyan úgy nézünk ki mert így nem lehetek 100% egyedi... Tudom hogy furcsa, de ez van... Miért pont belőlem kellet még egy? Mit tudtok ajánlani mit tegyek hogy ne érezzem szarul magam?2014. márc. 20. 19:44
11/17 A kérdező kommentje:
14/F
2014. márc. 23. 16:05
12/17 anonim válasza:
natessék velem egyidős a srác és ha ikrek attol még járhatnak egy suliba...és szerintem is probálj olyan dolgon változtatni amiben neked nem az tetszik mint a tesódnak;)) #8sal egyetértek:)))
13/17 anonim válasza:
kérdező a tesóddal már beszéltetek erről? mondtad már neki h van valami bajod amiben lehet tudna segíteni? :)
14/17 anonim válasza:
:D mi 4-es ikrek vagyunk, és én is unom hogy mindig valamelyik másiknak néznek , és a nevünk is nagyon hasonló :D
16/17 anonim válasza:
srácok!helyesek vagytok a tesoddal?kuldesz kepet priviben?:)) léccikee:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!