Miért nem szól szene az utcákon?
Figyelt kérdés
Nem túl hangosan persze. Inkább csak hogy megadjon egy alaphangulatot, az embereket boldoggá teszi a zene. Lehetne vidámabb, ritmusosabb klasszikus zenéket, az szerintem nagyon jó lenne pl. Bp. forgalmasabb terein, utcáin, meg más városok központjában is persze. :)2014. márc. 18. 20:04
1/7 A kérdező kommentje:
*zene
2014. márc. 18. 20:04
2/7 anonim válasza:
Mert ami valakinek tetszik, az masoknak nem, és emiatt sem lenne jó a hangulat - ugyanis olyan zene, amit nem szeretsz, idegesít.
Meg pl az utcák eleve zajosak, emellé még zene is csak a zajszintet növelné!
3/7 anonim válasza:
Ezeket a forgalmas helyeket nem úgy ismerem,mint ahol bármi is érdekelné az embereket mások öltözködésén kívül,olyanok mint a robotok :D Jó lesz nekik a szmog,és a zaj.
4/7 anonim válasza:
Sok ilyen ötleted van még? Engem pl. kifejezetten irritál minden zene. Kivéve azt, amit hallgatok. Zenehallgatás közben viszont semmi mást nem csinálok. Gondolom, sokan vannak így.
Más: Ahogy elnézem, tíz fiatalnak a fülében ott van a lejátszó fülese.
Más: Városban semmi haszna a zenének, mint háttérzaj.
Más: Vidéken én a természet hangjait szeretem. Más normális emberek is így vannak ezzel.
5/7 anonim válasza:
Jaja, teljesen hidegen hagyná az embereket az utcai zene, lásd aluljárós, csomópontoknál előforduló "zenészek". Mostanában elterjedt a Blahán és a Nyugatiban az a hittérítő, szemüveges vén szatyor, aki ugyan énekel valami csajjal, de semmit nem lehet érteni, mert nyammog csak. Irritál mint az állat. Na ebből kiindulva sem kéne még hangszórókból is szólnia valami gagyi pop toplistás szarnak... Ráaádsul tényleg minden harmadik fül- fejhallgatóval rója az utcákat.
6/7 anonim válasza:
Engem is zavarna, pedig én, nem zenét hallgatok, hanem tanagyagot (az meg, nem annyira hangos, mint amilyennek kéne lennie).
7/7 anonim válasza:
A nagyobb tereken általában előfordulnak utcazenészek akik zenélnek. Amúgy meg állandó zenelejátszáshoz áram meg felszerelés kell ami pénzbe kerül. És a felszerelést el is lophatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!