Miért van ennyi cigány az utcákon újabban? Mi lesz itt 10 év múlva?
1-eske kussneked. Kire kellett volna szavazni ? mikor ez nem 4 éves ügy !! Ez bizony a Kádár korszakban alapozódott meg. Amikor a kézműves foglalkozásaikat sorra elvesztették. És ugyanakkor az ősi "sok gyerek a jó" szokásukat megőrizték. Valamint, hgyo 16 év körül már családosnak lenni jó. Másik oldal meg 33 éves korig önmegvalósít (vagy inkább kiél) és utána max egy gyerek. (tehát egy körrel gyorsabban futnak: 33-36 évesen már nem ritkán nagyik ők) Ezért rohamosan nő az arányuk. Nem tudom, mi lesz "Sosem látni őket normális ember módjára szocializálódni. "
-ez nem igaz, magam is foglalkoztam konkrétan velük... és lehet. Csak épp csepp a tengerben. Sokaknak kéne azt tenni, amit mi kevesen. Vagy baj lesz.
Tegnap más összefüggésben mondta egy színésznő, hogy ő iszlámofób. Fóbia azt jelenti, hogy félelem.
Én is félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!