Van olyan ember, aki mellett kisebbségi komplexusotok van?
Figyelt kérdés
2014. márc. 18. 17:48
1/8 anonim válasza:
Ha sok ember van együtt és ismerik egymást én meg szinte senkit sem, és még rás tesznek egy lapáttal,akkor igen nem érzem jól magam.Amugy nincs komplexusom, ha nem vagyok olya
3/8 anonim válasza:
Igen, van. Sőt, sokszor még két barátom jelenlétében is érzem ezt, bizonyos helyzetekben annak ellenére, hogy egyébként tök jól el tudunk beszélgetni. Viszont a projekten rajta vagyok, hogy ne érezzem ezt, mert nagyon zavaró. Kis önbizalom-szerés kell hozzá és hit önmagunkban.
4/8 anonim válasza:
# 3
Engem is ilyen kényelmetlen érzések kerülgetnek egy jó barátom közelében...Egyre jobban.
Pedig tudom, hogy a viselkedése neki is a komplexusai miatt ilyen, khm, kiállhatatlan. Próbál állandóan ledominálni, nagyképűsködik, kiszámítható nagyon, és nem is sejti, hogy teljesen átlátok rajta.
Mintha engem használna önbizalom növelésre, mert általában kedves vagyok és elnézem neki a dolgokat.
5/8 anonim válasza:
Nekem régen volt szinte mindenkivel szemben,de szerencsére mostanra jelentősen javultam.:)
6/8 anonim válasza:
Nekem is van egy-két ilyen személy.
Utolsó: És hogy sikerült javulnod?
8/8 anonim válasza:
Igen, van sajnos. =/
Igyekszem nem irigykedni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!