Mi lesz a következő divat a SWAG után?
Figyelt kérdés
Mert már úgy érzem,hogy már késő lenne átalakulnom swaggé. És a legközelebbi stílust nem szeretném kihagyni.2014. márc. 14. 19:53
11/22 anonim válasza:
12/22 A kérdező kommentje:
Én nem szeretem a rendőröket se az ilyen szervezeteket :D
De ha annyira erős divat lesz megkockáztatom :D
2014. márc. 14. 20:14
13/22 anonim válasza:
De szeretem az ilyen divatbirkákat:) Jóféle droid vagy.
15/22 anonim válasza:
Szia! Szerintem legyél normális, pasis, ne nyomi és végképp ne nyálgép.
Üdv egy lány, aki sírni tudna mikor bemegy a plázába és több a srác mint a csaj!
16/22 anonim válasza:
Nem látod a tendenciát? Öltözz B.U.Z.I.-nak!
17/22 anonim válasza:
Folyamatosan figyeld hogy az amerikai nyálrapperek és b*zibandák milyen hülyeséggel jönnek elő legközelebb mert pár hónap késéssel az lesz a divat itt is.
Ui: A magadfajta divatnyomorékokat remélem egyszer száműzik ebből az országból.
18/22 anonim válasza:
Első vagyok. Elsőnek is aki swagfag meg mittudomén scene cuccokat hord az nem divatot követ, hanem valami ócska trendet. Mellesleg nem csak nekem van bajom velük amint ezt észrevehetted.
19/22 C0r3 válasza:
20/22 anonim válasza:
Mi az a SWAG?
Erről úgy látszik lemaradtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!