Egyre több "páwát/swag-et" látni. Miért?
Egyre több "páwát/swag-et"(rózsaszín V kivágott felső, ilyen lapos convers szerű cipő, fején épp, hogy lefújja a szél a full cap-et, feszülős, női csőnadrág) látok, most komolyan ez a divat és ez a bejövős a lányoknak?
Komolyan lassan idegszart kapok ha meglátok egyet, ahogy bandáznak, a hajuk mintha rászartak volna és szétkenik, és azt látom, mint ha erre buknának a lányok.
Szívem szerint a 70-es évekbeli emberek voltak igazi férfiak. Hova fajul a világ?
ne picsogjatok már minden korszaknak megvan a maga stílusa és mindig vannak ellenzői a 70-es években ugyan úgy voltak hippik meg diszkós csávók és azokat is rengetegen utálták szóval ez mindig így van csak az idő változik
(amúgy neked ezek az igazi férfiak [link] :DD )
Kedves sativus!
Feldobtad a napomat az biztos, mert szakadtam a röhögéstől hirtelen :D igen olyan férfiak is voltak :D
De a hippikre gondoltam pontosabban :)
4. válaszoló sem volt semmi :DDDD
"na megyek, asszem dobom az én nőm is" :DDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!