Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » FACEBOOK: van itt olyan, aki...

FACEBOOK: van itt olyan, aki törölte magát, vagy soha nem is regisztrált?

Figyelt kérdés
Én 2 napja deaktiváltam a fiókom, és vannak elvonási tüneteim, de nagyon jó érzés, hogy "tiszta" vagyok. :) Kissé függő voltam, de közben utáltam az egészet, úgyhogy muszáj volt lépnem.
2014. márc. 11. 16:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Taps
2014. márc. 11. 16:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés nem rólam szól, csak egy apró megjegyzés, hogy az én életemben milyen szerepet tölt be, hagyjátok figyelmen kívül!
2014. márc. 11. 16:58
 3/8 A kérdező kommentje:
És különben is, minden függőséget ugyanolyan komolyan kell venni.
2014. márc. 11. 16:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Amikor jelentkeztem egy ócska kis árufeltöltői munkára, erre az interjúztató megkérdezte, hogy fent vagyok e, mert szeretne ránézni az adatlapomra, na akkor döntöttem úgy, hogy törlöm az az sz@rt.
2014. márc. 11. 17:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Régen fent voltam használtam is minden nap. Töröltem magam, de pár hónap múlva regisztráltam megint.

Csak azért, mert anyámmal ott tudtunk levelezni. Van kettő!!! ismerősöm és már napok óta nem léptem be.

Semmi nincs fent rólam, álnéven regeltem, se kép, semmit nem lájkolok.

Semmire sem jó a fb.

2014. márc. 11. 18:17
 6/8 anonim ***** válasza:

#4: az én profilomat aztán nézegetheti, hála bizonyos adatvédelmi beállításoknak, amikre nem ártana mindenkinek jobban odafigyelni. Ha valaki az alapján nem vesz fel, akkor az a munka nem is kellene.

Egyébként meg fent vagyok, de nem holmi misztikus istenségre, hanem mint egyszerű kommunikációs eszközre tekintek rá. Arra viszont tényleg jó.

2014. márc. 11. 19:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Soha nem voltam fent rajta. És mégis népszerű vagyok, vannak barátaim, van életem.
2014. márc. 12. 17:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Én évekig fent voltam és egy éve végleg töröltem magam.
2014. márc. 14. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!