Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Regisztrált tag, miért nem...

Eszterke123 kérdése:

Regisztrált tag, miért nem látható a facebook oldalán? Rákeresek, de nem adja ki név alapján a profilját?

Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 15:37
 1/5 2xSü ***** válasza:

Több lehetőség van:

- Letiltott.

- Nem jól írtad be a nevét.

- Ő nem adta meg jól a nevét. (Pl. mert vicces kedvében Gipsz Jakab helyett a ♥G♥I♥P♥S♥Z♥ ♥J♥A♥K♥A♥B♥ nevet adta meg. Vagy a G1P5 J4K4B nevet.)

2012. febr. 21. 17:05
 2/5 A kérdező kommentje:

Miért tilthat le?

A név simán egy vezeték és keresztnévből áll és nem kétértelmű:(

Láthatóság publikusra van állítva...

esetleg valami rejtett beállítás??

2012. febr. 22. 08:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Korábban inaktív mód volt alkalmazva a profilhoz. Lehet ennek is köze esetleg hozzá? Jelölni lehet ismerősöket, csak a saját profil nem látható külsősöknek:( Ismerősök látnak mindent....
2012. febr. 22. 08:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, lehetséges-e, hogy a Facebook keresőjével van a gond, nekem is volt, hogy kerestem valakit, nem listázta ki, pedig azon a néven kerestem, nem volt semmi tiltás, és nem egyszer történt ez meg. Van, hogy közeli ismerősömet sem adja ki, csak úgy tudom megjelölni, hogy más ismerős ismerősei között megtalálom.
2012. febr. 22. 13:17
 5/5 A kérdező kommentje:

oh...ugyanez a tapasztalat nálunk is, hogy ismerősök ismerősei között megtalálom..., de amúgy meg nem:( észrevételezni ezt nem lehet a facebook felé??:(:)

KÖSZÖNÖM:)

2012. febr. 22. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!