Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Valaki aki érti? (többi lent)

Valaki aki érti? (többi lent)

Figyelt kérdés

Valahogy nem találom a helyem a korotásaim között. Nem gondolnám, hogy antiszociális lennék, mert idösebbekkel eltudok beszélgetni, viszont olyan primitiv társalgásba amilyet az osztálytársaim bonyolitanak le képtelen vagyok bocsátkozni. Szivesen olvasok, amiért ujfent megköveznek a többiek, és a zenei izlésem sem méltányolják. Körükben nem népszerü a rock, én viszont csak azt tudom meghallgatni. Már unom, hogy nincs egy barátom se, és tudom, nem a legjobb itt barátokat keresni, de remélem, hogy itt találok valakit aki érti ezt. Nos... A remény hal meg utoljára szokták mondani.

UI.: Nem mindegyik hosszu ékezetes betü müködik, ezért a sok helyesirási hiba...

13/L

2014. márc. 7. 17:07
 1/7 anonim válasza:

Én általában nagyobbakkal barátkozok, de bírom az osztálytársaimat is.

Én is rock zenét hallgatok, egyszerűen imádom, ha nem lenne nekem, én talán már nem is élnék :) Ó, és sokat olvasok.

Tehát, abszolút megértelek, ha akarsz, rám írhatsz :)

13/L

2014. márc. 7. 17:34
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
ezen az oldalon soha senki nem találja a helyét a kortársai között
2014. márc. 7. 18:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Ebben a korban mindenki ezt mondja.

Miből gondolod, hogy primitívek az osztálytársaid? Kíváncsi vagyok.

2014. márc. 7. 23:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Utolsó, azért, mert a 13 évesek primitívek :'D

Kérdező:

Ha jól gondolom, te most 6.-7.-es lehetsz. Igen, ilyenkor valóban elég primitívek az emberek, főleg a fiúk. Nagyban megy a seggre csapkodás, csikizés, dobálás, kergetőzés, szexuális tartalmú megjegyzések, beszólások minden percben. De ha még nem is ez a gondod, hanem hogy kis primitív dolgokon, mindenen röhögnek, ez egyáltalán nem baj. Kicsit oldódj fel, hidd el, néha jól tud esni egy kis felhőtlen röhögés a semmin. Persze nem kell túlzásba vinni, de ne játsszd mindig az egésznap olvasó, jólnevelt kislányt. Ne legyél sznob, ne mondj ilyet, hogy "az ő körükben". Később meg fogod bánni, hogy inkább elbújtál a sarokban, és lenézted őket, minthogy jól érezted magad. A titeket körülvevő idősebbekkel meg nem kell foglalkozni, mindenki tudja milyen egy 13 éves, lehet, hogy most egy kicsit csúnyán néznek rátok, elegük van belőletek, de pár év múlva már értelmesebbek lesztek, és el fogják feljteni (vagy legalábbis nem arra fognak koncentrálni), hogy mit műveltetek anno :D

Egyébként eltelik egy év, és ez a dolog enyhülni fog, legalábbis mi nyolcadikra sokkal jobban el voltunk:)

15/L

2014. márc. 8. 06:23
 5/7 anonim ***** válasza:
nagyon régen 1kiskoromba 4 barát, később 20, azután 50, azután 230, azután vagy 1000, azután kicsit kevesebb, azt viszahoztam, onnan let mégtöbb, most meg ott tartok hogy kb évente 1x kimegyek biciklizni régebi haverokkal ez van:S én i olvasok de nem gyakran 1 könyvet sikerült eddik de 9 év gitár, könyvet is elkezdtem irni ez ful gáz hagylak
2014. márc. 10. 19:02
 6/7 anonim válasza:

Komolyan, mintha csak magamról olvastam volna. Abszolút minden szóban találtam valami közöset. És érettebbnek is tűnsz, legalábbis így azokon keresztül, amiket leírtál. Ha gondolod, írj. :)

13/L

2014. jún. 27. 20:03
 7/7 anonim válasza:
Hármas: nem azt mondta, hogy ők primitívek, hanem azt, hogy a beszélgetéseik. Ha már kötekedni akarsz, figyelj jobban.
2014. jún. 27. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!