Neked megvolt már a tömegközlekedési 3-mas kombó?
Figyelt kérdés
1. Sok tolakodó nyugdíjas.
2. Valaki, aki büdös.
3. Egy síró gyerek, aki az anyja csitítgatására még jobban sír.
Nekem még sajnos nem adatott meg ez a 3 egyszerre, mindig csak 2-vel vagy kevesebbel találkozom. Nekem nem kedvez a sors. Ti átéltétek már ezt a 3 gyönyörűséget egyszerre?
2014. márc. 4. 21:15
11/12 A kérdező kommentje:
Hát igen. A magyar tömegközlekedés szépségei. Mondjuk szerencsére én csak hetente 4-szer járok volán busszal, városi buszon szoktam lenni inkább, az meg nem annyira vészes. Kivéve segélyosztáskor. Na az még egy. Ez van, nem kell szeretni, csak beletörődni.
2014. márc. 5. 16:58
12/12 anonim válasza:
Persze, hetente egyszer-kétszer simán megvan. De pluszban ott vannak még a büdös ételeket evő, a hangosan ordibáló-röhögő, kidülledt szemmel bámulós, beszélgetni akaró emberek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!