Mit tartogat az élet 20-on felül?
Egyrészt melót találni nagy stressz. 80%, hogy nem leszel teljesen elégedett a munkáddal, főnökkel, kolegákkal, fizuval, utazgatással vagy munkaórákkal.
Viszont valószínüleg több pénzed lesz, te döntöd el, hogy mire költessz.
Szórakozni valamilyen formában úgyis fogsz. Anélkül mindenki becsavarodik. max egy idő után a kocsma/diszkó/koncert/film helyett a hangverseny/séta/múzeum lesz a program.
Stressz lesz, de ne félj, valahogy úgyis lesz. Meg kell tanulnod elengedni és hideg fejjel megoldani.
-komolyabb kapcsolatok, mind baráti mind szerelmi értelemben
-függetlenség (valószínüleg)
-több pénz (valószínüleg)
--szabad választás, te rendezed be az életed, hétköznapjaid, szabadságod. Eldöntheted melyik országban, hol, kivel, és hogyan élj.
én tavaly érettségiztem és jövő tavasszal szakmai vizsgázok és én is sokat agyalok ezen :D
igazából elég elcseszett gyerek vagyok mert én utána már semmit sem akarok tanulni de mégcsak nem is ebben a szakmában akarok dolgozni amit éppen tanulok :D
ezt a szakmát is csak azért csinálom, hogy legyen valami az érettségi mellé, mert az magában nem sokat ér
én nagyon sok felnőttel beszéltem, olyannal is akinek nagyon jó állása van és olyannal is, aki utálja amit csinál és félévente váltogatja a munkahelyét, de egy sem mondta még nekem soha azt, hogy hiányoznak neki az iskolás évek
szóval annyira nem lehet rosszab a sulinál a munka, hogyha még a pocsék munkahelyen dolgozók sem sírják vissza
én személy szerint már nagyon várom, hogy elkezdjek dolgozni, mondjuk lehet vissza fogom sírni az iskolapadot, dehát az akkor már nem kívánságműsor lesz :D
hát ja ebben hasonlítunk csak az a helyzet, hogy a kortársaink nagy része is ugyanígy van ezzel :D
és a mi kezünkben van a jövő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!