Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ismertek olyan könyvet ami az...

Ismertek olyan könyvet ami az emberi kapcsolatteremtésről szól? 20/F

Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 13:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Karl Marx - A tőke
2014. febr. 21. 01:30
 2/3 anonim válasza:
nem
2014. febr. 24. 14:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Privátban küldtem el a linkeket, ahonnan letölthetőek, mert ide nem engedte bemásolni, de a címeket azért felsorolom, hátha mást is érdekel a téma - rájuk lehet találni, és le lehet őket tölteni. (Én egyiket sem olvastam, úgyhogy fogalmam sincs, mennyire használhatóak)

Almási Kitti - Angster Mária - Bagdy Emőke - C. Molnár Emma - Dr. Csernus Imre - Hevesi Krisztina - Mester Dóra - Pál Ferenc - Ranschburg Jenő - Szendi Gábor: Párkapcsolat Klinika

Alon Gratch: Ha a szerelmes gondolkodna...

----

Daniel Goleman: Társas intelligencia - Az emberi kapcsolatok új tudománya

[link]

----

Gary Chapman: A szerelem pszichológiája

Esther Jerry Hicks: A kapcsolatok törvénye

Dr. John Gray: Mars és Vénusz szerelmes - A jól működő párkapcsolatok örökérvényű tanulságai

Popper Péter: Lexikon a szerelemről

----

Egyébként az alábbi oldalon találtam rá a legtöbbre (Ha valamelyik nem nyitható meg, másik böngészővel kell megpróbálni).

[link]

2014. ápr. 22. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!