Van pár srác az osztályomban akik mindig piszkálnak, lökdösnek, csúfolnak mert kövér vagyok mit tegyek?
Talán nagyon hülyén hangzik, de vívd ki a tiszteletüket.Gondolom most megkérdezed magadtól, hogy de minek, amikor ők bunkó parasztok.Azért, mert ez számodra az egyetlen lehetőség, persze csak ha nem akarsz tovább tűrni.
Én azt mondom, amit az első is, változtass életmódot, és fogyj le, izmosodj meg.Ha egyszer benne vagy, onnan már csak önuralom kérdése, és egy idő után a napi rutin részévé válik.Az eleje nehezebb, mert el kell határoznod magad, és olyan döntést hozni, ami rövidtávon annyiban merül ki, hogy mondjuk nem eszel édességet, ami neked elsőre nem feltétlenül hangzik jól.Viszont hosszabb távon minden megéri, és a többszörösét hozza vissza a befektetett munkának.
Gondolj bele abba, hogy ezzel mennyi mindent nyerhetsz magadnak, veszítenivalód pedig az égvilágon semmi sincs.
Na igen, a szokásos fogyj le dolog. De az sokaknak nem jut eszébe, hogy az nem annyira egyszerű. Hatalmas akaraterő kell hozzá. Középsuliban meg elemiben engem is piszkáltak a súlyom miatt, de mégsem sikerült lefogynom. Volt olyan, mikor 1-2 hét alatt csak pár almát ettem, hogy fogyózzak, mégsem ment le rólam egy kiló sem, helyette párszor elájultam, akkor viszont azzal csúfoltak, hogy agyonra zabáltam magam és emiatt ájultam el. Aztán hagytam az egészet a fenébe. Igen, az teljes mértékben igaz, hogy az embernek nem másért mint magáért kell lefogynia, mert a saját egészségét kockáztatja, ezzel nem is vitatkozom. Próbálj olyan társaságba bekerülni akik kaphatóak a gyúrásra, futásra, nagyobb sétákra és meglátod észre sem veszed és fogyni fogsz. Nem szabad folyton azon görcsölnöd, hogy jajj, menjenek már le a kilók. Hozzászoksz a folytonos mászkálásra, haveri / baráti társaságban gyorsan múlik az idő így életmódot változtatsz és pikk-pakk le is fogytál.
Sajnos nekem akkoriban nem volt lehetőségem rábeszélni barátnőimet, barátaimat a dologra így sodródtam az árral, de ha tehetném, hogy visszamenjek az időben, máshogyan csinálnám a dolgokat. :D
"Volt olyan, mikor 1-2 hét alatt csak pár almát ettem, hogy fogyózzak"
Az nem fogyózás, hanem koplalás, és teljesen felesleges, mert ezzel nem lehet célt érni, rosszabb esetben pedig a végére hízik is vele az ember, amikor újra elkezd rendesen enni.Nem csoda, hogy nem vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!